logo

Ak Parti Bölge SKM’lerini Açtı

Ak Parti Bölge SKM’lerini Açtı

ak_parti_skm_selim__temurci_1_bolge-AtasehirSeçim hazırlıklarını sürdüren Ak Parti, Bakan Veysel Eroğlu ve İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin katıldığı törenle İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

7 Haziran Genel Seçimleri hazırlıklarını sürdüren Ak Parti İstanbul’daki 3 seçim bölgesinde Seçim Koordinasyon merkezleri (SKM) açtı.

İstanbul’da 3. Seçim Bölgesi ve 2. Seçim Bölgesinde açılan SKM’den sonra 1. Seçim Bölgesi SKM’i Göztepe köprüsü yanında Libadiye Caddesi’nde açıldı.

Açılışa Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin yanı sıra İstanbul 1. Bölge milletvekilleri Erol Kaya ve Osman Boyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazıl Kılıç, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim yağcı ve Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir’in de aralarında bulunduğu ilçe başkan ve yöneticileri, 1. Bölge teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

ak_parti_skm_selim_1_bolge

Selim Temurci, konuşmasında bütün İstanbul teşkilatıyla gurur duyduğunu vurgulayarak,

İstanbul Teşkilatıyla gurur duyduğunu, heyecan ve çoşku ile 7 Haziran akşamına kadar çalışmaların devam edileceğine andığını belirterek açılış konuşmasına başlayan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci; “Ak Parti, seçime 62 gün kala İstanbul’da seçim koordinasyon merkezlerini hizmete alıyor. Bundan önce 2. ve 3. Seçim bölgelerinde SKM açılışını yaptık. İstanbul’un bizim için önemi çok büyük. Ak Parti İstanbul’dan doğdu. Bugün İstanbul’da yeni bir başlangıç, bütün teşkilatlarımız için yeni bir heyecan yaşanıyor. Bu heyecan ve coşku ile 7 Haziran’a kadar çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah 7 Haziran akşamı burada yeni bir zafer kazanmış olarak buluşacağız”

Açılış sonrası basın mensupları ile Seçim Koordinasyon Merkezi’ni gezen Temurci, 39 ilçede SKM ve 950 seçim irtibat noktaları açılacağını belirtip; tüm seçim çalışmalarının Seçim Kordinasyon Merkezi sistemine kaydedildiğini, seçim çalışmalarında kullanılan araçların da merkezden izlenebileceğini belirtti.

ak_parti_skm_selim_1_bolge-1

Çağrı merkezleri aracılığıyla iletişime geçilen seçmenlerin soru ve görüşlerine cevap verilebileceğinin altı çizen Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “Türkiye’deki muhalefet ayrıştırıcı ve aşırı uçlarla hareket eden bir yapıda. Bizim ise tüm İstanbullulara gönlümüz açık. Bütün İstanbulluların da gönlü AK Parti’ye açık. Bu çağrı merkezi bütün İstanbullulara açık olacak. Her sorunu burada dinleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

ak_parti_skm_selim_1_bolge-

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ