logo

AK Parti İlçe Başkanlığı Adayı Netleşiyor

AK Parti İlçe Başkanlığı Adayı Netleşiyor

ak_parti_naim _yagciAk Parti İstanbul ilçe kongrelerinin takvimi açıklandı.  30 Kasım’da yapılacak Ataşehir Ak Parti İlçe Olağan Kongresinde il yönetiminin önereceği isim netleşiyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

30 Kasım’da yapılması öngörülen AK Parti Ataşehir İlçe Kongresi öncesi ilçe başkanlığına düşünülen ismin netleştiği iddia ediliyor. Ak Parti İstanbul İl Başkanlığının AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına mevcut başkan Av. Mustafa Naim Yağcı ile devam konusunda irade belirttiği ifade ediliyor.

Alınan bilgiye göre; bir süre önce İstanbul AK Parti İl Başkanlığına çağrılan ilçe başkanlarının kendi durumları ile ilgili yaptığı açıklamalar ışığında kimi ilçelerde ilçe başkanlığı yürütebilecek isimler istenmişti.

İstanbul AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu başkanlığında değerlendirilen bu bilgiler doğrultusunda il yönetimi, İstanbul’un ilçelerinde kongrelere başkan adayı gösterilecek isimler belirlendi.

Kulislerde dolaşan ve önemli kaynakların da itiraz etmediği bilgilere göre Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı 30 Kasım’da yapılacak olağan kongreye şu anki başkan Av. Mustafa Naim Yağcı’nın tek adaylığı ile gidilecek.

Çok önemli bir değişikliğin beklenmediği Ataşehir ilçe başkanlığı adaylığı konusunda Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına Av. Mustafa Naim Yağcı ile devam etmesi bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ