logo

Ak Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Başladı

Ak Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Başladı

Ak Parti Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Kızılcahamam Eliz Hotel’de 29. düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Kızılcahamam’da düzenlenen 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının açılışında katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Ak Parti G3enel Başkanı Erdoğan, AK Parti’nin 7. Olağan Kongre sürecini başlattıkları bir dönemde gerçekleştirilen toplantının ülke, millet ve parti için hayırlara vesile olmasını diledi.

Partinin kuruluşunu 18 yıl önce, 14 Ağustos 2001 yılında “aydınlığa açık, karanlığa kapalı” diyerek, resmen ilan ettiklerini belirten Erdoğan, “Hep söylediğim gibi AK Parti’yi kuran da istikametini gösteren de bugünlere gelmesini sağlayan da daima milletimiz olmuştur. Biz, ilk günden beri sadece milletimizin bize verdiği görevleri yerine getiriyoruz.” diye konuştu.

Kurulduktan bir yıl kadar sonra yapılan genel seçimlerde milletin teveccühüyle tek başına iktidar olarak ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlendiklerini hatırlatan Erdoğan, ülkenin AK Parti döneminde bir asra yaklaşan Cumhuriyet tarihinin en az kuruluş yıllarındaki kadar önemli gelişmelerine şahitlik ettiğini vurguladı.

“Milletimizle olan güçlü ve hasbi bağımız sayesinde, girdiğimiz her mücadeleden hamdolsun alnımızın akıyla çıktık.” diyen Erdoğan, Türkiye’nin demokrasi ve ekonomide hapsedildiği, çok uzun yıllar boyunca da kurtulamadığı geri kalmışlık zincirini AK Parti ile kırmayı başardığını kaydetti.

Ankara Kızılcahamam’da Eliz Otel’de düzenlenecek kampa, AKP MKYK üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeleri, Kurucular Kurulu üyeleri, milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, birim başkan yardımcıları ile bakanlar ve her bakanlıktan bir bakan yardımcısı katılıyor.

Kamp, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak, AKP Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Mahir Ünal genel merkez çalışmalarına ilişkin, AKP Grup Başkanı Naci Bostancı ise TBMM grup çalışmalarına ilişkin birer sunum yapacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili yapacağı sunumunun ardından, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun birer sunumu olacak.

Pazar günü ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ekonomi konusunda bir konuşma yapacak.

Kamp, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın genel istişare ve değerlendirmenin ardından yapacağı kapanış konuşmasıyla sona erecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ