logo

AK PARTİ PROGRAMINDA TÜRKİYE’NİN DÜNÜ BUGÜNÜ KONUŞULDU

AK PARTİ PROGRAMINDA TÜRKİYE’NİN DÜNÜ BUGÜNÜ KONUŞULDU

Neslihan Yurtdagül başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kollarının düzenlediği “Dünden Bugüne Türkiye” programında ülkenin dünü ve bugünü konuşuldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonun da Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Dünden Bugüne Türkiye” konulu programında konuşmaların yanı sıra ülkenin geçmişi ve geleceği ile ilgili hazırlanan kısa filmler gösterildi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı, Ak Parti İlçe Başkanı Av.M.Naim Yağcı, Ak Parti SKM Başkanı Sinan Ayrancı, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı  Zafer Düşgün, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü, teşkilat mensupları ve Ak Partili kadınlar katıldı.

“Dünden Bugüne Türkiye” konulu programın açılışında konuşan Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, milletin dününün hayal kırıklığı ile dolu olduğunu kaydederek; “Bu millettin dünü çok büyük hayal kırıklıkları ile doluydu. Siyaset makamlarının kişisel ranta döndüğü ülkeye ağır bedellerin yaşatıldığı, ekonomik krizlerden krizlere sürüklendiği bir dünü yaşadı. Vatandaşlarımızın sorunları ihmal edilmiş, kimlikleri yok sayılmış bireylerin devlete olan inancı bitmiş bir Türkiye yaşanıyordu” dedi.

EKONOMİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Kasım 2002 ‘de Ak Parti iktidara geldiğinde, Türkiye’nin tarihinin en büyük krizlerinden biri ile mücadele ediyor olduğunu hatırlatan Neslihan Yurtdagül, konuşmasında, “O günlerden bu günlere ekonominin çehresi değişti. Faizler, enflasyon, işsizlik tek haneye indi. Büyümede dünya devlerini geride bırakan Türkiye, bütçe performansı ile parmak ısırttı. Sadece başaracağına inanmak gerek, inanmadan hayatınızda hiçbir şey elde edemezsiniz. Unutmamalıyız ki değişimin gelişime dönüşmesinde, ancak bu gelişimi takip edebilen toplumların söz hakları vardır” ifadelerine yer verdi.

TÜRKİYE YENİDEN ”DOSTA GÜVEN DÜŞMANA KORKU” SALIYOR

Dünyadaki gelişmelere duyarsız kalmayan kendisini, kurumlarını yenileyebilen bir Türkiye oluşturma yolunda devam edildiğini kaydeden Neslihan Yurtdagül, Türkiye’nin hedeflerini bir bir gerçekleştirildiğinin altını çizerek konuşmasını; “Hayaller gerçek oluyor. Hedefler bir bir gerçekleşiyor. Türkiye’nin 2023 vizyonu birçok yeniliğin habercisi oluyordu. Türkiye’nin bugünleri Yarınlarına teminat oluyor. Yarınlar için daha geniş vizyonlar belirleniyor hedefler konuyor. Türkiye yeniden ”Dosta güven Düşmana korku” salıyor. 2023 vizyonu ve akabinde dünyaya yön veren, istikamet tayin eden coğrafyasına liderlik yapacak ve tüm coğrafyaya adalet dağıtacak Türkiye hayali gerçek oluyor. Bu gerçekleşen hayal için emek veren ve destekleyen siz değerli hanımefendiler ve beyefendilere sonsuz şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyorum” ifadeleri ile tamamladı.

BUGÜNE KADAR OYUNUZA İTİBAR ETMEDİLER

Geçmiş iktidarları eleştiren, zayıf koalisyon hükümetlerinin oy hesapları ile meclisin itibarını zedelediğine işaret eden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.M. Naim Yağcı, ülkenin geçmişinden verdiği örneklerle sürdürdüğü eleştiri, “Bugüne kadar bir tane oyunuza dahi itibar etmediler. Çünkü sizin seçtiklerinizi parlamentoda koalisyonlarla paçavraya çevirdiler. Önüne gelen şamar oğlanı gibi meclistekileri tokatladı. Saygınlığı en alt seviyelere kadar indirdiler.  Bugün gelinen noktada şunun anlamı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bundan sonra millettin seçtiklerini kimse durdurmayacak.  Hükümeti bizzat yüzde 51 oyla siz seçmiş olacaksınız. Bundan sonra güçlü iktidarlar beklemek zorunda kalmayacağız” şeklinde tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ