logo

AK Parti Sultangazi’de 2. Süleyman Yiğitoğlu Dönemi

AK Parti Sultangazi’de 2. Süleyman Yiğitoğlu Dönemi

AK Parti Sultangazi 5. Olağan İlçe Kongresine tek aday olarak giren delegelerin desteğini alarak güven tazeleyen Mevcut başkan Süleyman Yiğitoğlu, yeniden ilçe başkanı seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti’de il ve ilçelerde başlayan kongre sürecinde AK Parti Sultangazi 5. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Süleyman Yiğitoğlu,  tek aday olarak girdiği kongrede delegelerin desteğini alarak güven tazeledi.

AK Parti Sultangazi 5. Olağan Kongresinde, yeniden İlçe Başkanlığı görevine seçilen İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu yeni yönetimi ile görevine devam edecek.

BAŞKANI SÜLEYMAN YİĞİTOĞLU’DAN TEŞEKKÜR

AK Parti Sultangazi 5. Olağan Kongresinde, yeniden İlçe Başkanlığı görevine seçilen İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, yaptığı açkılmada, “İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilmem vesilesiyle; şahsımı ve yönetimimi tebrik etmek için mesaj atan, arayan ve diğer iletişim kanallarından mesajlarını ulaştıran teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum İnandığımız yolda; birlikte, nice zaferlere Sultangazi…” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Sultangazi 5. Olağan Kongresine Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmus, TBMM Grup Başkanvekili M.Emin Akbaşoğlu, Genel Başkan yardımcıları, İl Başkanı Bayram Şenocak, milletvekilleri, delegeler, teşkilat mensupları ve partililerin katılımı ile gerçekleşti.

AK PARTİ SULTANGAZİ İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN YİĞİTOĞLU KİMDİR?

Aslen Çankırılı olan Yiğitoğlu, 1976 yılında İstanbul’da doğdu.  İlk, Orta ve Lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 1987 – 1994 yılında Küçükköy İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 1995- 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden Lisans eğitimini, 2002-2004 yılları arasında  Marmara Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.

Metro İstanbul A.Ş‘de; Basın Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu, Eğitim Sorumlusu, İnsan Kaynakları Uzmanı, Metro İdari İşler Şefi, Kurumsal İletişim ve Müşteri Hizmetleri Müdürü görevlerinde bulunmuştur.

 Aktif Siyaset Hayatına 2004 yılında,  AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları- Eğitim Başkanı olarak başlamıştır (2004-2006).

2006-2007 yılları arasında AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları- Siyasi Hukuki İşler Başkanı, 2007-2009 yılları arasında AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları- Seçim İşleri ve Eğitim Komisyonu, 2009-2011 AK Parti Sultangazi Dış İlişkiler Başkanı,  2011-2012 yılları arasında AK Parti Sultangazi Ar-Ge Başkanı, 2012-2013 yılları arasında AK Parti Sultangazi Sekreterya Birim Başkanı, 2014 AK Parti Sultangazi Seçim İşleri Başkanlığı ve Yerel Seçimler  SKM Başkanlığı, 2014  Cumhurbaşkanlığı Seçimi SKM Başkanlığı, 2015 Genel Seçimleri SKM Başkanı (7 Haziran 2015), 2015 Erken Seçimleri SKM Başkanı (1 Kasım 2015), 2014-2017 yılları arasında Ak Parti Sultangazi Teşkilat Başkanı, 2017 yılında AK Parti Sultangazi Seçim işleri Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

24 Haziran seçimlerinde, AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı olmuştur.

Ocak 2019 itibariyle AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı görevini sürdürmekte olan Süleyman Yiğitoğlu 5. Olağan Kongre yeniden seçilerek görevine devam edecek.

Güven tazeleyip 2.dönem ilçe başkanı olarak görev yapan evli ve 3 çocuk babasıdır.            

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ