logo

AK Parti TBMM Grubunda Yeni Görevliler Belirlendi

AK Parti TBMM Grubunda Yeni Görevliler Belirlendi

AK Parti Grubu TBMM’de yönetimini belirleyen seçimi gerçekleştirirken, seçim iki TBMM idare amirinde değişiklikle sonuçlandı. Ak Parti TBMM idare amirleri değişti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş başkanlığında, basına kapalı olarak toplanan AK Parti Grubu, TBMM’de yeni yönetimin belirlenmesi için seçim yaptı.

ALPAY ÖZALAN TBMM İDARE AMİRİ OLDU

AK Parti TBMM idare amiri seçimi sonucunda, İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin TBMM İdare Amirleri oldu.

Numan Kurtulmuş başkanlığında yapılan toplantıda grup başkanı, grup başkan vekilleri, idare amirleri ve komisyon başkanları seçimi yapıldı.

GRUP BAŞKANI NACİ BOSTANCI, AKBAŞOĞLU GÖREVE DEVAM

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, grup başkan vekilleri Mehmet Muş, Özlem Zengin, Cahit Özkan, Bülent Turan ve Emin Akbaşoğlu ile gelecek yasama yılında da devam kararı alındı. Meclis Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç de görevine devam edecek.

AK PARTİ TBMM İDARE AMİRLERİ DEĞİŞTİ

AK Parti TBMM İdare Amirliği’nde ise değişikliğe gidildi. Mevcut idare amirleri Ankara Milletvekili Orhan Yeğin ile Hasan Turan’dan boşalan koltuğa İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin getirildi.

Yapılan seçimle 27’nci dönem 4’üncü yasama yılı için görev alacak AK Parti TBMM yönetimi belirlenmiş oldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ