logo

Ak Parti Yenisahra Seçim Bürosu Açıldı

Ak Parti Yenisahra Seçim Bürosu Açıldı

ak_yenisahra_atasehirAk Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Yenisahra Seçim İrtibat Bürosu açılışı, İlçe Başkanı Naim Yağcı ve milletvekili adayı Hüseyin Yayman’ın katılımı ile yapıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Genel Seçim çalışmalarına hız veren Ak Parti, Ataşehir Yenisahra Mahallesi’nde Seçim irtibat Bürosu açtı.

Mehteran takımının gösterileri eşliğinde yapılan Yenisahra Mahallesi’ndeki açılışa Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı, Ak Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi  (SKM) Başkanı Sinan Ayrancı, Ak Parti İstanbul 1 Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman, Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolu Başkanı Yasin Görgülü, ilçe yöneticileri, Yeni Sahra Mahalle Temsilcisi Mustafa Çamyar, ak parti mahalle teşkilatı, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

IMG_0155

Seçimlerin Seçimi Olacak Bir Seçime Gidiyoruz

Seçimlerin seçimi olacak bir seçime gidildiğini söyleyen Ak Parti İstanbul 1 Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman, “Sizlerin desteği ile 3 yerel seçim, 2 referandum ve bir de Cumhurbaşkanlığı seçimi kazandık. Bu seçimde de Yenisahra – Ataşehir olarak 10. Seçim zaferini vermeye var mısınız? Tayyip erdoğan’ı Başkan yapmaya var mısınız? Türkiye’ye Başkanlık sistemini getirmeye var mısınız? 2023 yolculuğunda Türkiye’yi ilk 10 ekonomi arasına sokmaya var mısınız? Darbe Anayasasını kaldırıp sizin Anayasanızı, milletin anayasasını, sivil, demokratik özgürlükçü Anayasayı yapmaya var mısınız?” sorularını yönelterek; “Yenisahra temsilcimiz Mustafa Abimizin %70  hedefini gerçekleştirmeye varmısınız?” sorusundan sonra aldığı cevap ve destek üzerine, “biz de sizlerle sonsuza kadar yürümeye varız” diyerek sözlerini tamamladı.

IMG_0129

Mustafa Çamyar “%70 İçin Destek İstiyorum”

Yüzde 60 oy oranı ile zaten güçlü oldukları Yenisahra Mahallesi’nde oy oranını %70’e yükseltmek istediklerini vurguladığı konuşma ile açılış törenini başlatan Ak Parti Yenisahra Mahalle Temsilcisi Mustafa Çamyar, bu oranı yakalamak için mahalleliden söz istedi.

IMG_0140

M. Naim Yağcı; “İmarı Veriyoruz”

İtirazları düzenlemek üzere geri çekilen Yenisahra ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı’nın Mayıs ayı toplantısında gündeme geleceğini söyleyerek konuşmasına başlayan Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı; “İmarı da veriyoruz. 2014 yılı Mayıs ayında İBB Meclisinden geçen Yenisahra ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı’nın itiraz sürecinde mahsurları vardı. Geri çekip yeni düzenleme yapılan plan İBB Mayıs ayında görüşecek. Mayıs ayında imarını veriyoruz Yenisahra’nın. Açılışını yapmış olduğumuz Ak Partimizin irtibat bürosunun öncelikle Yenisahra Mahallemize, partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinin arifesindeyiz. Seçime çok az bir süre var. Ayinsisi iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz bu güne kadar çok iş yaptık. Laf üretmedik, iş ürettik. Muhalefetin iktidar hedefi yok. Koalisyon hesapları yapıyorlar” diye konuştu.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Yenisahra Seçim İrtibat Bürosu açılışı Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı, Ak Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi  (SKM) Başkanı Sinan Ayrancı, Ak Parti İstanbul 1 Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman’ın aralarında bulunduğu ekip mahallede esnaf ziyaretinde bulunarak kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet ettiler.

IMG_0235

IMG_0059

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ