logo

AK PARTİLİ KADINLAR KOMŞULARIYLA İFTAR YAPTI

AK PARTİLİ KADINLAR KOMŞULARIYLA İFTAR YAPTI

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Ramazan geleneğini toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla sokaktaki komşularıyla iftar sofrasında buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla “Komşularımız ile Gönlümüz Bir Soframız Bir“ sloganıyla iftar programı düzenlendi.

Ak Parti İlçe Başkanlığı sokak komşularının davet edildiği iftar programında Neslihan Yurtdagül başkanlığındaki İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerinin evlerinde hazırladığı ikramların sunulduğu sofralar Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Binasının bulunduğu sokağa kuruldu.

Programa Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagul ,İlçe Başkanı Av Mustafa Naim Yağcı ,Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeleri ve sokak sakinleri katıldı.

“Komşularımız ile Gönlümüz Bir Soframız Bir“ sloganıyla iftar programı düzenleyen Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, ev sahibi olduğu iftar programındaki açıklamasında, Ramazan ayının bereket, birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu kaydederek; “Bizler de bu duygularla komşularımızla Ramaza ayının bereketini paylaşmak için, aynı sofrada “Gönlümüz bir soframız bir” diyerek ellerimizi aynı anda semaya açtık. Ülkemizin, birlik ve beraberliği ile bekası için dua ederek bir araya gelmenin mutluğunu yaşıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

İftar sofrasındaki sokak sakinlerinin Ramazan ayını tebrik eden Yurtdagül,  iftar sofralarının kardeşlik ortamı oluşturduğunu belirterek, “İftar sofralarımız; tanışmaya, kaynaşmaya, birlik ve beraberliğin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. 15 Temmuz Nöbetlerini de sabahlara kadar beraber tutuğumuz komşularımızı ve ilçe yönetimimizi aynı sofrada buluşturuyor ve muhteşem bir kardeşlik ortamı oluşturuyoruz. İnşallah bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olur” dedi.

Programa Katılan İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Ramazan ayının hepimiz ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyerek, Ramazan ayındaki birlik ve beraberlik şuurunun daim olması temennisinde bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ