logo

Ak Parti Ataşehir’den, Nimetullah Topu’ya Coşkulu Karşılama

Ak Parti Ataşehir’den, Nimetullah Topu’ya Coşkulu Karşılama

Ak parti_Nimetıllah Topu_Ak Parti İstanbul ilçelerinin belirlenen adaylarının ve Ataşehir Adayı Nimetullah Topu’nun tanıtım toplantısı Sinan Erdem Spor Salonu’nda Başbakan Erdoğan tarfından yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkanı Nimetullah Topu Sinan Erdem Spor Salonu’nda katıldığı Başbakan Erdoğan’ın aday tanıtım sonrası Ak Parti Ataşehir SKM önünde Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti Ataşehir SKM Başkanı Şengül Karslı ile birlikte ilçe yöneticileri, teşkilat mensupları, partililer ve çok sayıda Ataşehirlinin katıldığı coşkulu bir törenle karşılandı.

OTOBANDAYIZ, İLK DURAK 30 MART

Karşılama töreninde konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, 5 yıldır heyecanla, coşkuyla, umutla bu günü beklediklerini ve bekledikleri günün geldiğini ifade ederek, “31 Mart heyecanın ilk işareti bu günden verilmiştir. Otobana girdik.  Artık ilk durak 30 Mart. 30 Marta kadar adayımız Sayın Nimetullah Topu kardeşimiz ile beraber yılmadan, yorulmadan; Ataşehir’i mahalle mahalle, sokak sokak, bina bina, ev ev, kapı kapı dolaşacağız. Ve… Ataşehir’e hizmeti, kaybedilen günleri, ülkeye Ak Parti’nin yaptıklarını anlatacağız. Özlediğimiz, hedeflediğimiz o heyecanı, coşkuyu oluşturacağız. Ak Partili bir belediyeyi Ataşehir’in burçlarına dikeceğiz” diye konuşup, ilçe olmak için bekleyen Ataşehir’in şimdi de belediye olduğu halde hizmeti beklediğinin, hep kaybettiğini iddia ettiği Ataşehir’in artık kaybetmeyeceğinin altını çizerek sözlerini tamamladı.

30 MART GECESİ BELEDİYENİN BİR ARAYA GELECEĞİZ

Örgütünün katkılarına ve gayretlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ak PArti Ataşehir Belediye Başkanı Adayı Nimetullah Topu, 2009’den beri bugünü hayal ederek fedakarlık istediklerini ve bu güne ulaştıklarını ifade ederek; “Bir sonraki bir araya gelişimiz inşallah 30 Mart gecesi Belediyenin önünde olacaktır. 5 yıl boyunca bizim ve Ataşehirlinin sesini duymayan, kendi dar çevrelerinde belediyeyi yönetenler, şimdiden uykularının kaçırsınlar. Ak Partinin kadroları geliyor. Sorunlarımızı, bizi oyalayarak çözmeyenler,  bize söz verip tutmayanlar; çözümün nasıl olacağını 30 Marttan sonra görecekler. Değerli teşkilat mensuplarım; bu gün Başbakanımızın yanındaydık. Oradan buraya geldik. Bizi bekleyen dostlarımıza Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdik.  Bize vermiş olduğu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Kendisine Ataşehir’i kazanmanın sözünü verdik. Bu sözü sizlere inanarak, güvenerek verdik” sözlerinden sonra alandaki kalabalığa, ”Kazanacak mıyız Ataşehir’i? Başbakanımıza sözümüzü tutacak mıyız?” diye sordu ve “Ben Başbakanımıza sizin adınıza; ‘Sayın Başbakanım 30 Mart gecesi Ataşehir sizin’ dedim. Ataşehir için Başbakanımıza bu sözü verdim” diye konuşmasını tamamlarken MHP Seçim Koordinasyon Merkezi’ne saldırıyı kınayıp saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız’a rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileyerek kutlamalarda bu kapsamda değişiklik yapıldığını söyledi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:

KADİR TOPBAŞ

İLÇE İLÇE AK PARTİ’NİN İSTANBUL BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:

Adalar: Çoşkun Özden

Arnavutköy: Ahmet Haşim Baltacı

Ataşehir: Nimetullah Topu

Avcılar: Bayram Şenocak

Bağcılar: Lokmak Çağrıcı

Bahçelievler: Osman Develioğlu

Bakırköy: Mehmet Emin Ertekin

Başakşehir: Mevlüt Uysal

Bayrampaşa: Atilla Aydıner

Beşiktaş: Zeynel Abidin Okul

Beylikdüzü: Yusuf Uzun

Beyoğlu: Ahmet Misbah Demircan

Büyükçekmece: Celal Babayiğit

Beykoz: Yücel Çelikbilek

Çatalca: Savaş Barutçu

Çekmeköy: Ahmet Poyraz

Esenler: Mehmet Tevfik Göksu

Esenyurt: Necmi Kadıoğlu

Eyüp: Remzi Aydın

Gaziosmanpaşa: Hasan Tahsin Usta

Güngören: Şakir Yücel Karaman

Kadıköy: Hurşit Yıldırım

Kağıthane: Fazlı Kılıç

Kartal: Temurhan Yıldız

Küçükçekmece: Temel Karadeniz

Maltepe Edibe Sözen

Pendik: Kenan Şahin

Sancaktepe: İsmail Erdem

Sarıyer: Sedat Özsoy

Silivri: Tahir Sert

Sultanbleyli: Hüseyin Keskin

Sultangazi: Cahit Altunay

Şile: Can Tabakoğlu

Şişli: Mukadder Başeğmez

Tuzla: Şadi Yazıcı

Üsküdar: Hilmi Türkmen

Ümraniye: Hasan Can

Zeytinburnu: Murat Aydın

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ