logo

AKADEMİA HUKUK VE DANIŞMANLIK MERKEZİ AÇILDI

AKADEMİA HUKUK VE DANIŞMANLIK MERKEZİ AÇILDI

akademia_hukuk_acildi (0)Akademia Hukuk ve Danışmanlık Merkezi, Kadıköy Koşuyolu’ndaki müstakil binadaki merkezi seçkin davetlilerin katıldığı muhteşem törenle hizmete açıldı.

Kadıköy Koşuyolu Muhittin Üstündağ Caddesi’ndeki müstakil ve görkemli merkezinin açılışı iş, sanat, siyaset ve akademi camiasından yüzlerce konuğun katılımıyla gerçekleşti.

Akademia Hukuk ve Danışmanlık Merkezi Muhteşem Törenle Hizmete Açıldı.

Görsel süslemeler ile hazırlanan kurum merkezinin açılışına katılan misafirler turkuaz halılarla karşılanıp, zengin menülü kokteyl ile ağırlandı. Binanın bahçesinin gelen çiçeklerle dolup taştığı görülürken, açılışa katılan konukların getirdikleri hediyeler ise oldukça güzel ve anlamlıydı.

akademia_hukuk_acildi (11)

Akademia Hukuk ve Danışmanlık Merkezinin açılış kurdelesini, topluca duadan sonra;  Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serap Helvacı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Helvacı, Hukukçu Milletvekili Av. Nurettin Yaşar, Av. Şeref Dursun, Av. Muhammed Sulu, Av. Gülbahar Sulu, Av. Ahmet Selman Er, Av. Muhammet Ali Koca, Hukukçu İlyas Gölcüklü, Av. Abdullah Arslan, Hukukçu Emre Soyer, Av. Büşra Öztürk ve Stajyer Av. İpek Yücesoy konukların alkışları eşliğinde kestiler.

Açılışa katılan konuklar gerek bahçede, gerekse merkezin büyük bir özen ile hazırlanmış salonlarında ağırlandılar. Akademia Hukuk ve Danışmanlık Merkezinin açılışına çok sayıda politikacı, belediye başkanı, akademisyen ve işadamı çiçek ve telgraf gönderip genç ekibi kutlayarak, başarı dileklerini ilettiler.

akademia_hukuk_acildi (2)

akademia_hukuk_acildi (14)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ