logo

‘AKP’nin Cumhurbaşkanı Adayını Çok Merak Ediyoruz’

‘AKP’nin Cumhurbaşkanı Adayını Çok Merak Ediyoruz’

gursel tekin       Recep Kenan/itvhaber.com
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına aday olma ihtimalinin olmadığını, AKP’nin adayını merak ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili YURT Gazetesine konuşan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, “Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına aday olma ihtimali yok. Bu nedenle AKP’nin adayını çok merak ediyoruz” dedi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına aday olma ihtimalinin olmadığını ve AKP adayını merak ettiklerini kaydederek; Cumhurbaşkanlığı seçimlerine her siyasi partinin kendi adayı ile katılacağını ve en güçlü adayın CHP’nin adayı olduğunu ifade etti.

CHP Genel Sekreteri Tekin, gücü yettiğince, CHP adaylarının atama ile değil, halkın tercihi ile belirleneceğini, pasif üyenin oy hakkının olmayacağını kaydederek, “Hedefimiz tarihine ve misyonuna uygun bir siyasi parti haline gelmek” dedi. Tekin, Suriye’de düşen uçağı, kimin düşürdüğü ile ilgili olarak ise, çok büyük bir sürprizi yargı önünde açıklayacaklarını belirtti.

Kaynak: YURT

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ