logo

Akşener ve İmamoğlu Kadıköy’deki Çalışmaları İncelediler

Akşener ve İmamoğlu Kadıköy’deki Çalışmaları İncelediler

Kadıköy’ü ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkan Şerdil Dara Odabaşı ile çalışmaları inceledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kadıköy’ü Ziyaret ederek, Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’ndan Kadıköy’deki çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kadıköy’deki Dudullu Bostancı metrosu, Kurbağalıdere ve Hasanpaşa Gazhanesi‘nde incelemelerde bulundular.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kadiköy ziyareti ile ilgili paylaşımında, “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın @meral_aksener Meral Akşener ile Dudullu Bostancı metro şantiyemizi, rehabilitasyonunu tamamladığımız Kurbağalıdere’yi, restorasyonunu bitirdiğimiz Hasanpaşa Gazhanesi’ni ziyaret ettik. İstanbul’daki çalışmalarımıza ilgisi ve desteği için teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı  açıklamasında, “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile tamamlanan Kurbağalıdere Islah Projesi kapsamındaki düzenleme ve çalışmalar ile yakında hayata geçecek olan Hasanpaşa Gazhane Enerji Müzesi ve Kültür Kompleksi’ni yerinde inceledik.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ