logo

Ali Kılıç ‘İlgezdi Maltepe’deki Haklı Mücadelemizde Bizimle’

Ali Kılıç ‘İlgezdi Maltepe’deki Haklı Mücadelemizde Bizimle’

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Maltepe’deki oyların yeniden sayımı sırasında nöbet tutan, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve partilerle oy sayımını takip etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Maltepe’deki oyların yeniden sayımı sırasında nöbet tutan, milletvekilleri ve partililere destek için oyların sayımı için oluşturulan İlçe Seçim Kurulu’nun yer aldığı Türkan Saylan Kültür Merkezi’ne gitti.

Her iki belediye başkanı tartışmalı yeniden sayım sürecini takip etmek üzere Maltepe’ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İstanbul’daki programında eşlik etti.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, oyların yeniden sayımı sırasında nöbet tutan partililere destek için gelen Battal İlgezdi’yi kutladı.

İLGEZDİ MALTEPE’DEKİ HAKLI MÜCADELEMİZDE BİZİMLE

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, destek için gelen Battal İlgezdi’nin ziyareti ile ilgili şu ifadelerin yer aldığı paylaşımı yaptı:

“Ataşehir halkının yeniden başkan seçtiği değerli yoldaşım, Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi Maltepe’deki haklı mücadelemizde bizimle beraber.”

BU KENTİ MUTLU YARINLARA TAŞIYACAĞIZ

“Hep birlikte halkın iradesine sahip çıkacak, mazbatamızı alacak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve sosyal demokrat yönetim anlayışımızla bu kenti mutlu yarınlara taşıyacağız.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ