logo

Ali Kılıç Maltepe Belediyesi’nde Nöbet Değişikliği Yaptı

Ali Kılıç Maltepe Belediyesi’nde Nöbet Değişikliği Yaptı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,  başkan yardımcılarından Levent Polat,  Haydar Battal ve Melih Morsümbül’ü görevden aldı. Hazel Şafak Çelik’i başkan yardımcısı olarak atadı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç 3 başkan yardımcısını görevden aldı, teknik başkan yardımcılığına yeni görevlendirme yapıldı.

3 BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI

Maltepe Belediyesi yönetiminde değişikliğe giden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,  başkan yardımcılarından Levent Polat,  Teknik Başkan Yardımcısı Haydar Battal ve Melih Morsümbül’ü görevden aldı.

HAZEL ŞAFAK ÇELİK’İ BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

İmar ve Şehircilik Müdürü Hazel Şafak Çelik’in teknik başkan yardımcısı olarak görevlendirme ile atandığı Maltepe Belediyesi’nde başkan yardımcılığı sayısının azaltılıp bağlı müdürlüklerin sayısı arttırıldı.

Yapılan düzenleme ile iki başkan yardımcılığına bağlı müdürlükleri diğer başkan yardımcılarına dağıtan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Basın Yayın Müdürlüğü’nü kendisine bağladı.

ALİ KILIÇ: KAN DEĞİŞİMİ İHTİYACI DOĞDU

Maltepe Belediyesi’ndeki görevden alma ve nöbet değişiklikleri ile ilgili konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,  yaptığı açıklamasında, “Maltepe Belediyesi bir devlet kurumudur. Arkadaşlar belirli göreve gelir ve giderler. Aksaklıklar ve vatandaşımızın ilettiği sorunları dikkate alarak kan değişimi ihtiyacı doğdu. Görevde oldukları süre içerisinde fedakarca çalıştıklarına inandığım arkadaşlara yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ediyorum.” İfadesine yer verdi. 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ