logo

Alkollü Müşteri Ataşehir’de Taksi Durağına Kılıçla Saldırdı

Alkollü Müşteri Ataşehir’de Taksi Durağına Kılıçla Saldırdı

Ataşehir Ferhatpaşa’da taksiye bindirilip evine gönderilen alkollü kişi geri gelerek henüz bilinmeyen bir nedenle elinde bir kılıçla durağa ve duraktakilere rastgele saldırdı.

Ataşehir’de iddiaya göre önceki gün taksi durağına gelen bir kişi taksiye binerek evine gitti. Henüz bilinmeyen bir nedenle yaklaşık yarım saat sonra elinde kılıçla geri gelen müşteri duraktakilere rastgele saldırmaya başladı. Yaşanan arbedede durağın camları kırılırken, saldırgan yaralandı.

Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi üzerinde bulunan bir taksi durağında meydana gelen olayda iddiaya göre isminin Emrah olduğu öğrenilen alkollü kişi taksi durağına gelerek, kendisinin evine bırakmalarını istedi.

Bir taksiye bindirilip evine gönderilen alkollü kişi henüz bilinmeyen bir nedenle yarım saat sonra elinde bir kılıçla durağa geri geldi.

Elindeki kılıçla rastgele saldırmaya başlayan saldırgan, durağın camlarını kırdı. Duraktakilerin müdahalesi ile etkisiz hale getirilen saldırgan yaşanan arbede sırasında yaralandı.

Ataşehir’de alkollü müşteri, taksi durağına kılıçla saldırdığı haberi verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralı saldırganı yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Olayda kullanılan kılıca el koyan Polis ekiplerince olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ