logo

Amatör Spor Kulüp Başkanlarından Ali Düşmez’e Destek

Amatör Spor Kulüp Başkanlarından Ali Düşmez’e Destek

İstanbul Anadolu yakası Amatör Spor Kulüp başkanları İstanbul Amatörspor Kulüpler Federasyonu (İASKF) Başkanlığı seçiminde Ali Düşmez’i desteklediklerini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse başkanlığında toplanan Anadolu Yakası Amatör Kulüpler birlikleri yöneticileri İASKF başkanlık seçiminde İstanbul Ali Düşmez’i destekliyorlar.

ANADOLU YAKASI AMATÖR KULÜPLERİNDEN ALİ DÜŞMEZ’E DESTEK

Başkanlığını Ekrem Köse’nin yaptığı Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği ile birlikte Anadolu Yakası Amatör kulüpleri yöneticileri yaptıkları açıklamayla; İASKF (İstanbul Amatörspor Kulüp Federasyonu) başkanlık seçiminde İstanbul Amatörspor Kulüp Federasyonu Başkanı (İASKF), Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) başkanlığına ve TFF Başkan Vekili Ali Düşmez’i desteklediklerini duyurdu.

ANADOLU YAKASI AMATÖR KULÜPLERİNDEN DESTEK AÇIKLAMASI

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse başkanlığında toplan Ataşehir, Üsküdar, Beykoz, Maltepe, Kartal – Adalar, Ümraniye – Çekmeköy – Şile –  Sultanbeyli, Sancaktepe, Kadıköy, Tuzla ve Pendik Amatör Spor Kulüpler Birliği temsilcileri yayımladıkları bildiride İASKF (İstanbul Amatör Spor Kulüp Federasyonu) başkanlık seçiminde Ali Düşmez’i desteklediklerini açıkladılar.

ANADOLU YAKASI AMATÖR KULÜPLERİNİN ALİ DÜŞMEZ’İ DESTEK BİLDİRİSİ:

Amatörspor Külüp Başkanlarından Ali Düşmez’e Tam Destek

İstanbul Anadolu yakası Amatör Spor Kulüp başkanlarından İstanbul Amatörspor kulüp federasyonu Başkanlığı seçiminde( İASKF) Ali Düşmez’i desteklediklerini duyurdu.

İstanbul Amatörspor kulüp federasyonu Başkanlığı seçimleri için Anadolu yakasında bulunan kulüpler birliği  başkanları’ndan İASKF seçiminde Ali Düşmez’i desteklediklerini duyurdu. Yapılan açıklamada şunları söylediler: Sayın Ali Düşmez başkanlığa seçildiği dönemden bugüne kadar Amatörspor camiası için yaptıkları devrin niteliğinde projelerle her zaman bizlere katkı sunmuştur. Özellikle hiçbir sağlık güvencesi bulunmayan amatör sporcuları güvence altına almaları; “Amatör sporcu kardeşlerimiz lisans numaralarını adeta bir sigorta numarası gibi kullanabilecek ve yaşadıkları sakatlık ve diğer rahatsızlıklarda ücret ödemeden tedavilerini, muayeneleri yaptırabilecek. Bu konuda gerek Sağlık Bakanlığımız Gerekse Spor Bakanlığı arasında yapılan protokol yurt genelinde tüm sağlık birimlerine iletilmesi bizleri memnun etmiştir. Ayrıca her kulübümüze ayırt etmeden malzeme yardımlarında bulunmuştur. TFF Başkan vekili, Taskk ve İASKF Başkanı Sayın Ali Düşmez bey ve yönetim kurulunu destekleme kararı aldığımızı belirtmek isteriz. ” dediler.

HAKSIZ SALDIRILARI KINIYORUZ

İstanbul Anadolu yakası AmatörSpor Kulüp başkanlarından, son dönemlerde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon başkanı, TFF Ali Düşmez’e sosyal medyadan yapılan hakaretlere isyan ettiler. Yaşanan gelişmenin ardından bir açıklama yapan Anadolu yakası AmatörSpor Kulüp başkanları Ali Düşmez’e destek çıktı. Bilim ve sağlık kurullarının önerileri doğrultusunda tüm amatör ligler iptal edildiğini ifade edilen yazıda, “Gelinen noktada ülke genelinde pandeminin yükseliş göstermesinden dolayı devletimizin yetkili organlarının kararları neticesinde tedbirler artırılmış ve yeni önlemler alınması hususunda milletimiz bilgilendirilmiştir “Ayrıca risk oluşturacak tüm etkinliklerin düzenlenmemesi tavsiyesinde bulunulmuştur. Özellikle amatör lig karşılaşmalarında yeterli sağlık tedbirlerinin alınamayacağı, Covid 19 testlerinin gerçekleşmesinde olumsuzluklar yaşanabileceği, insan sağlığı ile ilgili yeterli riskler oluşabileceği görüşü oluşmuş ve ekim sonuna kadar TFF tarafından müsabakaların oynanmayacağı belirtilmiştir.” “Sonraki süreç içinde ilgili birimler ile görüş alış verişinin devam ettiği belirtilmiş olmasına rağmen Federasyon başkanımız Ali Düşmez’in şahsına yönelik yazılı ve görsel basında spor ruhuna uymayan ithamlarda bulunulmuştur. Kulüp başkanlarına karşı sorumlu olan ASKF’lerin muhatabı olmayan şahıslar tarafından Konfederasyon genel başkanına yapılan bu saldırıların aska cevapsız kalmayacağını belirtiyor, haddi ve hakkı olmayan şahısların klavye kahramanlıklarını kınıyoruz.

Ataşe: Ekrem KÖSE

Üsküdar : Mustafa GÜRLÜ

Beykoz : Asım ÖDEMİR

Maltepe : Behram KAÇAR

Kartal – Adalar: Naser SÜLEYMAOĞLU

Ümraniye – Çekmeköy – Şile-  Sultanbeyli: Ali YAZLI

Sancaktepe: Serdar TURHAN

Kadıköy:  Taşkın TUNA

Tuzla : Tevfik BAŞKAN

Pendik: Eşref ŞENEROĞLU

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı
           Ekrem Köse

ALİ DÜŞMEZ KİMDİR?

1957 yılı İstanbul İli doğumlu olan Ali Düşmez, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

Aktif siyasete 2004 yılında başlayan Ali Düşmez, Beyoğlu 10. Dönem İl Genel Meclis Üyeliği, 11. Dönem Sarıyer İl Genel Meclis Üyeliği, Sarıyer Ak Parti İlçe Başkanlığı Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı ve Başkan yardımcılığı yaptı.

Yeniköy ve Sarıyer kulüplerinde başkan ve başkan yardımcılığı olmak üzere uzun süre spor kulübü yöneticilikleri görevinde bulundu.

TASKK ve İASKF başkanlıkları görevlerini yapmakta olan Ali Düşmez, TFF Başkan Yardımcısı olarak da görev yapmaya devam ediyor.

İyi bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Ali Düşmez evli ve 2 çocuk Babasıdır.

Görev Aldığı STK ve Kurumlar

*Yeniköy Spor Kulubü Başkanlığı (20 sene) / (Onur Kurulu Başkanlığı)

*Sarıyer Spor Kulubu Başkan Yardımcılığı (9 sene)

*Sarıyer Emniyet Binalarını Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı (10 sene)

*TFF Yönetim Kurulu Üyeliği (Amatör Kurul Başkanı) (Devam)

*İl Genel Meclisi Spor Komisyonu Başkanı (Devam)

*İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı (devam)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ