logo

Anadolu Ataşehir’de Başkan ‘Battal İlgezdi’ Diyor

Anadolu Ataşehir’de Başkan ‘Battal İlgezdi’ Diyor

Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Anadolu’nun birçok bölgesinden göç alan Ataşehirlileri temsil eden derneklerden yoğun destek görüyor.

Anadolu’nun birçok bölgesinden göç alan Ataşehir ilçesi yıllardır Sivas’tan Kars’a, Niğde’den Çorum’a Erzurum’dan Van’a, Ağrı’dan Çankırı’ya, Rize’den Kastamonu’ya, Malatya’dan Mersin’e, Ardahan’dan Edirne’ye kadar birçok bölgesini içinde barındırıyor ve aynı çatı altında renklerin kardeşliğini yaşıyor.

İlçede yaşanılan kardeşliğin mimarı olan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’nin  her bölgenin insanına eşit şekilde davranması sayesinde tüm dernekler de farklılıkların renkliliğine özen göstererek, birbirlerinin  çeşitli zamanlarda hazırladıkları etkinlik veya sosyal sorumluluklarına destek oluyorlar.

“10 YILDIR BAŞKANIMIZ SORGUSUZ SUALSİZ BİZLERE DESTEK OLDU”

İlgezdi’den her daim destek gören dernekler yaklaşan yerel seçimler üzerine; “Artık destek olma zamanı biz de 10 yıldır başkanımız sorgusuz sualsiz bizlere destek oldu. Bizlerin ihtiyaçlarına, sorunlarına çözüm üretti. Bizler de Ataşehir’in her mahallesinde yaşanılan kardeşlik ilkesinin, ayrıştırılmadan uzak anlayışların yaşadığı ilçemizin refahı için başkanımıza destek olacağız.” diyorlar.

İLGEZDİ: “SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TOPLUMA YÖN VEREBİLECEK EN ÖNEMLİ MERCİLERDİR”

Battal İlgezdi, seçim çalışmalarının yoğunluğunun yanı sıra tüm derneklerin etkinliklerine ve toplantılarına katılıp üçüncü dönem projelerini birlikte hayata geçirmek için istişarelerde bulunuyor ve İlgezdi derneklerin bir toplumun yapı taşı olduğunu her dernek toplantısında vurguluyor. İlgezdi; “Köy dernekleri, ilçe veya il dernekleri hangi memleketten olursa olsun, hangi görüşten olursa olsun sivil toplum kuruluşları topluma yön verebilecek en önemli mercilerdir. Ben ve arkadaşlarım 10 yıldır derneklerin yaşaması ve faaliyet içerisinde olabilmesi için elimizden geleni yaptık. Belki zaman zaman eksik veya geç kaldığımız durumlarla da karşılaşılmış olabilir. İnşallah yeni dönemimizde dernekler için hazırlayacağımız projelerimiz ve birlikte yapacağımız faaliyetlerimizle Anadolu’nun dokusunu Ataşehir’e ilmek ilmek işleyeceğiz.” şeklinde açıklama yaptı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ