logo

Anadolu Ateşi İstanbul AKM’de Yanmaya Devam Ediyor

Anadolu Ateşi İstanbul AKM’de Yanmaya Devam Ediyor

2001’den bugüne 5000’den fazla temsil ile 47 milyon sanatsevere ulaşan Anadolu Ateşi, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom sahnesinde yanacak.

Bugüne kadar 5000’den fazla temsil ile 47 milyon sanatsevere ulaşan Anadolu Ateşi, 3 Aralık Cumartesi günü İstanbul Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom sahnesinde yanacak. Sanatseverler muhteşem dans performansının biletlerine www.biletinial.comüzerinden ulaşabilecek.

Temel konseptinde medeniyetler buluşmasının yer aldığı Anadolu Ateşi, Biletinial ile “yanmaya” devam ediyor. Doğu ile batı kültürlerini buluşturan ve evrensel barış mesajları veren bir dans projesi olarak tasvir edilen Anadolu Ateşi, 3 Aralık Cumartesi günü İstanbul Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda seyircisi ile buluşacak. Muhteşem dans performansının biletlerine ise www.biletinial.com adresinden ulaşılacak. 

Bugüne kadar dünyanın dört bir köşesinde gösteriler sergileyen Anadolu Ateşi, Türkiye’nin farklı yörelerinin folklorik danslarını diğer dans disiplinleriyle modernize ettiği etkileyici gösterisini İstanbullu sanatseverle bir kez daha buluşturacak.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ