logo

Anadolu Dernekleri Ataşehir Erzurumlular Vakfı’nda Buluştu

Anadolu Dernekleri Ataşehir Erzurumlular Vakfı’nda Buluştu

Ataşehir Anadolu İl Dernekleri Platformu, Ataşehir Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın ev sahipliğine düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ömer İlgün, Kadın Kolları Başkanı Emine Ayana ve yönetiminin ev sahipliğinde Vakfın Ferhatpaşa’daki merkezinde gerçekleşen buluşmaya, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Sadi Özata, Meclis üysesi Süleyman Karadağ, Ataşehir Anadolu İl Dernekleri Platformu Başkanı Himmet Kaya, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Metin ve platforma bağlı dernek başkan ve temsilcileri katıldı.

Ataşehir

Gepostet von Recep Kenan am Sonntag, 13. Mai 2018

Ataşehir Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Ataşehir Anadolu İl Dernekleri Platformu toplantısında Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Özata, Platform Başkanı Himmet kaya ve Ataşehir Erzurumlular Vakfı Başkanı Ömer İlgün yaptıkları konuşmalarla birlik ve beraberliğin önemine işaret edip Ataişehir’de il derneklerinin bir araya gelerek birlik ve beraberliğin sağlanmasına katkısının altını çizdiler.

Ataşehir Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı merkezindeki toplantıda bölgenin en önemli kültürel mirası olan aşık geleneğinin temsilcilerinin sergiledikleri “aşık atışması” performansı katılımcılardan ilgi görerek yoğun alkış aldı.

ATAŞEHİR Erzurum VAKFI Aşıklar Atışıyor

Gepostet von Recep Kenan am Sonntag, 13. Mai 2018

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ