logo

ANADOLU YAKASI ERZİNCANLILAR DERNEĞİ (AYEDER) ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR   

ANADOLU YAKASI ERZİNCANLILAR DERNEĞİ (AYEDER) ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR   

tyatroAYEDER, Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği NOVADA Alışveriş Merkezi Nikah Salonunda ”EKMEK  ve GÜL” adlı tiyatro oyunuyla Erzincanlılarla bir araya geliyor.  

Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) 2009 tarihinde Ataşehir Erzincanlılar Derneği olarak kuruldu.

2011  tarihinde yapılan değişiklikle Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği ismini alırken, Anadolu yakasında yaşayan  bütün Erzincanlı hemşerilerimizi, ilçe ve köy derneklerimizi bir çatı altında toplayarak birlik ve beraberliğimizi sağlamak  ve bu  birlik ve beraberliklten ortaya çıkacak sinerjiyle Erzincan’ımıza  ve Erzincanlılara en iyi şekilde hizmet etmeyi  amaç ve hedef edindi.

Kurulduğundan beri birçok etkinliğe imza atan Anadolu yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) her yıl ŞUBAT ayında  Gelenekselleşen ücretsiz şölen düzenledi ve her sene Şubat ayında düzenlemeye devam etmekte.

AYEDER’in etkinliklerden biride 23 mayıs cuma akşamı 20:30’da NOVADA Alışveriş Merkezi Nikah Salonunda ”EKMEK  ve GÜL” adlı tiyatro oyunuyla Erzincanlılarla bir araya geliyor.

Bütün Erzincanlıların davetli olduğu bu gecenin geliri  Erzincanlı öğrencilerin eğitimine destek amaçlıda kullanılacağını ifade eden AYEDER bu gecede bütün hemşerilerini bir arada görmek istediklerini ve dolu dolu bir gece geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.


TARİH
   : 23 MAYIS 2014 CUMA
SAAT    : 20:30
YER      : NOVADA ALIŞVERİŞ MERKEZİ NİKAH SALONU 4.KAT ATAŞEHİR
GİRİŞ   : 15 TL

HABER: HASİBE GÜR

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ