logo

ANKARA SALDIRISINDA TERÖR 3 ÇANKIRILIYI ALDI

ANKARA SALDIRISINDA TERÖR 3 ÇANKIRILIYI ALDI

ankara_saldiri_cankirli_sehitlerAnkara saldırısında hayatını kaybedenlerden Feyza Acısu’nun Orta ilçesi, Çankırı Merkez Alıca Köyü nüfusuna kayıtlı Murat Gül ve Ortalı İsmail Karagöz olduğu belirlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sivil vatandaşları hedef alan Ankara Kızılay’daki bombalı araçla yapılan terör saldırısında meydana gelen patlama sonucunda yurdumuzun değişik illerinden 37 vatandaşımız hayatını kaybetti. Saldırıda hayatını kaybedenlerden 3 kişinin Çankırı asıllı olduğu bilgisi alındı.Önceki Ankara saldırılarında olduğu gibi son saldırıda da Çankırı yine bedel ödedi.1

Ankara Kızılay’daki bombalı terör saldırısı sonucu hayatını kaybedenler arasında bulunan sağlık memuru İsmail Karagöz’ün, özel bir hastanedeki nöbetine giderken olayın gerçekleştiği ortaya çıktı.

DURAKTA BEKLERKEN TERÖR KURBANI

Kızılay’daki terör saldırısının kurbanlarından 26 yaşındaki güvenlik görevlisi Murat Gül’ün fazla mesaiye kaldıktan sonra Etlik’teki evine gitmek üzere durakta otobüs beklediği sırada teröre kurban gittiği ortaya çıktı.

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ OLACAKTI

Gazi Üniversitesi 4.sınıf İngilizce öğretmenliği öğrencisi Feyza Acısu dün yaşanan terör saldırısında hayatını kaybetti. KPSS için dershaneye giden Acısu, çıkışta evine gitmek üzere Güvenpark’taki durağa geldiği sırada meydana gelen patlamada hayatını kaybetti. Feyza Acısu’nun Çankırı’nın Orta ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

ORTLI SAĞLIKÇI NÖBETE GİDİYORDU

2Orta Elmalık nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen ve Çubuk’ta yaşayan İsmail Karagöz’ün acı haberi ilçede sevenleri tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Ankara’da özel bir hastanede sağlık memuru olarak görev yapan Karagöz’ün patlama sırasında olay yerinden 3nöbete gittiği öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası 37 yaşındaki İsmail Karagöz’ün Çankırı’nın Orta ilçesi Elmalık nüfusuna kayıtlı olduğu belirlendi. Annesinden alınan DNA ile kimliği tespit edilen Karagöz’ün cenazesi toprağa verilecek.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan Ankara’da geçekleşen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Murat Gül, Feyza Acısu ve İsmail Karagöz’ün ailelerine başsağlığı mesajı; “Dün gece Ankara’da meydana gelen hain saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara ise acil şifalar dilerim. Allah (c.c) milletimizi korusun. Dirlik ve birliğimizi daim kılsın. Şu bilinmelidir ki Türk Milleti bu badireleri aşacak güç ve metanettedir.

Aynı saldırıda şehit olan Çankırılı hemşehrilerimiz Murat Gül, Feyza Acısu ve İsmail Karagöz’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz Çankırılılara sabır ve başsağlığı dilerim.”

vali-cankiri

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ