logo

Ankara’da Taksi, Dolmuş, Otobüs ve Servislerde Şeffaf Panel

Ankara’da Taksi, Dolmuş, Otobüs ve Servislerde Şeffaf Panel

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mansur Yavaş’ın talimatıyla ticari taksi ve dolmuşlarda başlatılan ücretsiz şeffaf panel uygulamaları servis araçlarında da uygulanıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ankara Büyükşehir Belediyesi ticari taksi ve dolmuşlarda başlanan ücretsiz şeffaf panel uygulamasını otobüslerden sonra servis araçlarında da başlattı.

Uygulama ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, paylaşımında, “Esnafımızın ve vatandaşımızın sağlığını korumak için başlattığımız ücretsiz şeffaf panel uygulamamızı taksi, dolmuş ve otobüslerden sonra tüm servis araçlarında da hayata geçirmeye başladık. Evlatlarımız okuluna, Ankaralılar işine güvenle gitsin diye çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

BİR HAFTA İÇİNDE 1500 CİVARINDA BAŞVURU ALDIK

Ankara şoför esnafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür edildiğini kaydeden Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, bir hafta içinde 1500 civarında başvuru aldıklarını, çalışmaları süratle bitirmeyi planladıklarını, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin, işe gidip gelen vatandaşların sağlığını korumak için önemli bir adın olduğunu düşündüklerini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ