logo

Ankara’nın Kalecik İlçesi 4.6 Depremle Sarsıldı

Ankara’nın Kalecik İlçesi 4.6 Depremle Sarsıldı

Ankara’da Kalecik ilçesi Eskiköy merkezli Kandilli Rasathanesi verişlerine göre 4.6 büyüklükte,  6,7 kilometre derinlikte yüzeye yakın deprem meydana geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ankara’da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nde yer alan bilgiye göre; deprem Ankara Kalecik’te meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre, Ankara’nın Kalecik merkezli ilçesinde Saat 22:53’te meydana gelen depremin büyüklüğü 4,6, derinliği ise 6,7 kilometre olarak ölçüldü.

Yapılan ilk açıklamada can ve mal kaybı iletilmediği bilgisi paylaşıldı.

ANKARA VALİSİ DEPREM AÇIKLAMASI:

Ankara Valisi Vasip Şahin, depremle ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.” İfadelerine yer verdi.

ANKARA BB BAŞKANI YAVAŞ’TAN İLK AÇIKLAMA:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı ilk açıklama:

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz depremin merkezi Kalecik Eskiköy’e ulaştı. Şu ana kadar Büyükşehir Belediyemize intikal eden olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Ekiplerimiz teyakkuz halinde olup, bizlere Başkent153 çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ