logo

ARA SOKAK ATAŞEHİR PRESTİJ’E RENK KATTI

ARA SOKAK ATAŞEHİR PRESTİJ’E RENK KATTI

atasehir_ara_sokakAtaşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nin hemen yanı başında Ataşehirli kadınların çocuklarıyla vakit geçirebileceği rengarenk bir mekan  “Ara Sokak” hizmete girdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kendin has özellikleri, rengarenk tasarımı, Prestij Caddesi avantajı yanında ara sokak sakinliğinde vakit geçirilebilecek “Ara Sokak” Cafe çocuklara uygun tuvalet ve oyun alanı ile bölgede annelerin çocukları ile gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekler.

atasehir_ara_sokak_cafe (5)

Yaptıkları araştırmada bölgede “Kumpir” eksikliğini fark ettiklerini söyleyen işletme sahibi Özlem Kaya Keklik, bu konuda dialı olduklarını damak zevkine düşkün Ataşehirlilerin ailecek vakit geçirebilecekleri “Ara Sokak” cafeyi bölgenin hizmetine sunduklarını söyledi.

2 Çeşit kahvaltı seçeneği sunan “Ara Sokak” geniş menü seçeneği ile Ataşehirlilere; tost, gözleme, omlet ve menemen çeşitleri yanı sıra yine geniş başlangıç seçeneği sunuyor.

Patso, salata, sandviç ve makarna çeşitlerini de menüsüne taşıyan “Ara Sokak” menüsü geniş ana yemek ve tatlı seçeneğine sahip.

atasehir_ara_sokak_cafe (7)

İddialı oldukları Kumpir seçenekleri ile birlikte yine geniş bir sıcak ve soğuk içecek seçeneği sunan “Ara Sokak” müşterilerine güne özel “günün menüsü” seçeneğini de eklemiş ekonomik fiyatlara sahip menüsüne.

Ataşehir Prestij Caddesi ile PTT’in bulunduğu ara sokağın Prestij’e yakın noktasında bulunan “Ara Sokak”, kadın eli ile düzenlendiği belli olan, annelerin çocukları ile sıkılmadan hoş vakit geçirirken ihtiyaçlarının karşılandığı bir mekan olarak dikkat çekiyor.

atasehir_ara_sokak_cafe (9)

atasehir_ara_sokak_cafe (6)atasehir_ara_sokak_cafe (8)atasehir_ara_sokak_cafe (9)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ