logo

Arif Çayır, Borçlu Belediye Olmanın Çilesini Çektim

Arif Çayır, Borçlu Belediye Olmanın Çilesini Çektim

Ilgaz Belediye Başkanı ve MHP 31 Mart 2019 Yerel Seçimler Ilgaz Belediye Başkan Adayı Arif Çayır, Borçlu Belediye olmanın çilesini çektiğini, zoru başardığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ilgaz Belediye Başkanı ve MHP 31 Mart 2019 Yerel Seçimler Ilgaz Belediye Başkan Adayı Arif Çayır İstanbul Eyüp’te gerçekleştirilen Ilgaz Dernekler Birliği Genel Kurulunda Ilgaz’a yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

ILGAZ BÜYÜRSE ÇANKIRI BÜYÜR, ÇANKIRI BÜYÜRSE ILGAZ BÜYÜR

İstanbul’da Hemşerilerime, Ilgaz Dernekler Birliği Genel Kuruluna katılan Ilgaz Belediye Başkanı ve MHP 31 Mart 2019 Yerel Seçimler Ilgaz Belediye Başkan Adayı Arif Çayır, genel kurulda yaptığı konuşmada “Ilgaz’ımıza canım feda. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Sizlere her zaman kapımızın açık olacağını bilmenizi isterim. Ilgaz büyürse Çankırı büyür, Çankırı büyürse Ilgaz büyür. Ilgaz’ın geleceği açık. Lütfen derneklerimize siyaseti sokmayalım” ifadelerine yer verdi.

Ilgaz Dernekler Birliği’nde Bayrak Mustafa Anaçal’a Geçti https://www.itvhaber.com/ilgaz-dernekler-birliginde-bayrak-mustafa-anacala-gecti.html#.XCDii_EQKFg.twitter

Recep Kenan paylaştı: 23 Aralık 2018 Pazar

ÖNEMLİ OLAN ZORU BAŞARMAK

Ilgaz Dernekler Birliği Genel Kurulunda yaptığı konuşma ile yaptıkları çalışmaları, Ilgaz’a yapılan yatırımları anlatan Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, kuruluşundan bu güne gelen yönetimin İsmail Altıntop’tan sonra Mustafa Ekmekçi’ye geçtiği Ilgaz Dernekler Birliği Olağan Genel Kurulu ile Mustafa Anaçal başkanlığında yeni bir ekibin göreve gelediğni vurgulayarak; “Biz oturmayacağız dedik, görevimize başladık. Siyaset zor. Belediye Başkanlığı daha zor. Ama önemli olan zoru başarmak. 5 yıl önce bastırdığımız kitapçıkta söylediklerimizin yüzde 99’unu yaptık.” Diye konuştu.

KESİMHANE YAPARAK HAYVANCILIĞI TEŞVİK ETMİŞ OLUYORUZ

Başkan Arif Çayır Ilgaz Dernekler Birliği Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında, “Allah bize parayı da verdi, gücü de verdi. Modern bir kapalı Pazar alanımız 15 gün sonra açılacak. Orası şehrin girişinde pislik yuvasıydı. Çok şükür bitti. Otogarımız bitti. Ilgaz’ın soğuğunu yemeden oturulacak, otobüsünü bekleyecek Otogarı bitirdik. Bir Modern kesimhane yapıldı, hiçbir ilçede yok. Hatta bazı birçok ilde dahi böyle kesimhane yok. Niye yaptık bunu? Dedik ki; Ilgaz hayvancılık yatağı, biz burada bunu yaparsak hayvancılığı teşvik etmiş oluruz. Çok belediyede olmayan Asansörlü binamızla Ilgazlılarımıza ilkleri yapıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

YOL AKARKEN BİZ BAKMAYACAĞIZ

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, “Dedik ki; bu yol akmayacak, biz bakmayacağız… Ilgaz’dan Sanayi arasını imara açtık. Ilgaz’ın yukarısını aşağıyla birleştireceğiz. Yol akarken biz bakmayacağız. Otoban yolu Ilgaz’ı ikiye bölüyordu. Dostlarımızla mücadele ederek, bulduğumuz danışmanla gece gündüz çalışarak Ilgaz’ımızı böldürmedik.  15 tane taş ocağı planı var. Bu taş ocakları açılırsa her yer toz içinde kalacak. Bu sayıyı ikiye düşürdük.” Şeklinde konuştu.

OLMAZ DENİLENİ BİZ BAŞARDIK, DOĞALGAZI GETİRDİK

Ilgaz’da olmaz denileni başardıklarını iddia eden Arif Çayır, “Ilgaz’ın yeşilini, güzel havasını bozmayacak olan doğalgazı getirdik. Bu konuda, siyasilerimiz sayın başbakanımız durumu adım adım takip etti. Olmaz denileni biz başardık. Altyapı yapılırken, siz yapacaksınız dediler. Allah güç verir onu da yaparız dedik. Üçte biri doğalgaza geçti havamız değişti. Yaşlı insanlarımız doğalgazla ısınan sıcak suyla abdestini alacak. Ilgaz’da yaşanacak bu değişimle göç de önlenecektir. Bu konuda kimin emeği geçtiyse Allah onlardan bin kere razı olsun.” Diye konuştu.

BEN BORÇLU BELEDİYE BIRAKMAM

Borçlu bir belediye bırakmak istemediğini vurgulayan Ilgaz Belediye Başkanı ve MHP 31 Mart 2019 Yerel Seçimler Ilgaz Belediye Başkan Adayı Arif Çayır, borçlu belediye olmanın çilesini çektiklerinin altını çizerek, “Ben borçlu belediye olmanın çilesini çektim. 3,5 milyon borçla aldım. 1600 de emekli sandığı borcu çıktı. 4,400’ü buldu. Herkes burç almış sen almamışsın diyorlar. Ben borçlu belediye bırakmam. Buna rağmen 11 milyon liralık yatırım yaptım. Hesabı kitabı her şey açık… Ama borç da bırakmadım.” Dedi.

HEMŞERİLERİME, ILGAZ’IMIZA CANIM FEDA

Ilgaz Belediye Başkan Adayı Arif Çayır, konuşmasını, “Biz sizler için varız. Hemşerilerime, Ilgaz’ımıza canım feda. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Sizlere desteğimizin süreceğini, her zaman kapımızın açık olacağını bilmenizi isterim. Ilgaz büyürse Çankırı büyür, Çankırı büyürse Ilgaz büyür. Ilgaz’ın geleceği açık… Önce biz sonra da diğerleri bunun farkına varacağız. Ama lütfen derneklerimize siyaseti sokmayalım.” İfadeleri ile tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ