logo

Arif Çayır MHP Ilgaz Belediye Başkanlığına Aday Oldu

Arif Çayır MHP Ilgaz Belediye Başkanlığına Aday Oldu

Yaptığı çalışmalarıyla Ilgaz’ın son 5 yılan damga vuran başarılı başkan Arif Çayır, MHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Bahçeli oluruyla Ilgaz Belediye Başkanlığına Aday oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Halen Ilgaz Belediye Başkanı olarak görev yürüten ve Ilgaz’da önemli ilere imza atan Arif Çayır, MHP Genel Merkezi tarafından Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin oluruyla 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ilgaz Belediye Başkanlığına Aday gösterildi.

Ilgaz Belediye Başkanı ve MHP Ilgaz Belediye Başkan Adayı Arif Çayır, yaptığı açıklamada adaylığını şu ifadelerle duyurdu:
“Vazife inanç olmadan-sevda olmadan yapılmaz. Her daim ferdi olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden, Bilge Liderim Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin takdirleriyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için halen yürütmekte olduğum Ilgaz Belediye Başkanlığına Aday gösterilmiş olmamdan dolayı, bu kutsal davanın ve kendilerinin daima emirlerinde olduğumu, bana duydukları bu güvene layık olabilmek için daha çok çalışacağımızı beyan ederek Sayın Bilge Liderimizin hayır dualarını aldık.

Çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Daha güçlü bir Ilgaz için el ele, hep birlikte geleceğe.

Arif ÇAYIR Ilgaz Belediye Başkanı”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ