logo

ARİF KUŞÇU ‘AZ LAF ÇOK İŞ’ SLOGANIYLA SİYAD’A ADAY

ARİF KUŞÇU ‘AZ LAF ÇOK İŞ’ SLOGANIYLA SİYAD’A ADAY

“Az Laf Çok İş” sloganıyla çalışmalarını yürüten SİYAD Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu Küçükyalı’da 500’e yakın delege ile bir araya geldiği toplantıda projelerini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

SİYAD Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu’nun Küçükyalı Pinhan Restoran’da düzenlediği toplantıda yönetim kurulu listesi ile önlerine çıktığı delegelere, yönetim kurulu listesindeki birbirinden güçlü ismi tanıtarak projelerini anlattı. 19 Mart 2017 günü Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek SİYAD Genel Kurulunda 630 delege kullanacakları oylar ile SİYAD’ın yeni genel başkanını belirleyecek.

SİYAD’ın kurucu başkanları Ahmet Yılmaz, Hüsamettin Arslan, Mehmet Deliağaoğlu, Ramazan Erdoğan, Salih Yılmaz, onursal genel başkanlar Ayşe Serpil Yıldız, Şevket Tırıl, İsmail Kabakçı ve Sebahattin Sungur, şube başkanları Osman Deliağaoğlu, Salih Yüksel, Salih Akkuş,İsmail Maviş,Ufuk Aydın, Cemal Çolak, Ali Er, Satı Gök, Cihat Uygun, Cengiz Demirel’in aralarında olduğu 500’e yakın delegenin katıldığı toplantı Küçükyalı Pinhan Restoran’da gerçekleşti.

SİYAD Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu’nun genel kurulda genel başkanı seçecek delegelerle bir araya geldiği toplantıda projelerinin en önemlilerinden; Pendik’te düzenlenence piknik alanı, kendine ait renk ve sembol kazandırılarak bu doğrultuda merkez ve şubelerde yapılacak düzenleme ile SİYAD’a kurumsal kimlik kazandırmak olarak açıkladı.

Hedefleri arasında eğitime verilen önemi ve verilen eğitim bursu sayısını arttırmak olduğunu kaydeden Arif Kuşçu, Zeynel Parmaksız’ın sunuculuğunu yaptığı tanıtım programında gençlere yönelik olarak futbol turnuvaları ile sınırlı kalmadan farklı alanlarda spor faaliyetlerine yönelik projeler uygulayacaklarını söyledi.

Yönetiminde 3 peyzaj mimarı ve 2 çevre mühendisin Pendik’ta hayata geçirilmesi planlanan Ali Karakuş piknik alanı gerçek çalışmasının slayt destekli sunumla delegelere aktarıldığı projenin son aşamasına gelindiğini ifade eden SİYAD Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu, programlarında yer alan projelerinin elle tutulur ve ütopik olmayan çalışmalar olduğunu, göreve gelir gelmez bir bir hayata geçirecek oldukları projelerini SİYAD’a değer katlayacağını kaydetti.

Projelerinin önemli bir kısmının bir yıl içinde tamamlanamaması durumunda Siyad delegelerinin yönetimini görevden alabileceği yönünde açıklama yapan SİYAD Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu, vaatlerini yerine getirememesi durumunda delegeleri beklemeden kendisinin görevi bırakabileceğini edebileceğini söyledi.

“Bir birinden değerli adayların Genel Başkanlık yarışı verdiği genel kurulda 3 oyum olsa da 3 adaya da oyumu versem…” dileğini dile getiren SİYAD onursal genel başkanları Ayşe Serpil Yıldız, Şevket Tırıl, İsmail Kabakçı ve Sebahattin Sungur’un konuşmaları sonrasında sahneye davet edilen SİYAD şube başkanları kısa birer selamlama konuşmaları yaparak Arif Kuşçu’ya desteklerini ilettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ