logo

Artistik Cimnastik Kadınlar Milli takımımız Avrupa Dördüncüsü

Artistik Cimnastik Kadınlar Milli takımımız Avrupa Dördüncüsü

Artistik Cimnastik Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Artistik Cimnastik Kadınlar Milli takımımız, 143.799 puan topla Avrupa dördüncüsü oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Artistik Cimnastik Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda Kadın Milli Takımımız Avrupa dördüncüsü oldu.

Göksu Üçtaş Şanlı, Dilara Yurtdaş, Cemre Kendirci, Ece Yağmur Yavuz ve Bilge Tarhan’dan oluşan Artistik Cimnastik Kadınlar Milli takımımız 143.799 puan topladı.

Takım Finali’nde Ukrayna, Romanya, Macaristan kürsüyü paylaşırken; Çek Cumhuriyeti beşinci, Hırvatistan altıncı oldu.

GENÇ MİLLİ TAKIMIMIZ DA AVRUPA DÖRDÜNCÜSÜ

Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda; Beyza Özen, Sevgi Seda Kayışoğlu, Bengisu Yıldız, Kardelen Paryaz ve Derin Tanrıyaşükür’den oluşan Genç Milli Takımımız topladığı 141.994 puan ile bronz madalyayı az farkla kaçırdı ve Avrupa dördüncüsü oldu.

Alet Elemelerinde ise; Beyza Özen; atlama masası ve asimetrik paralelde, Derin Tanrıyaşükür asimetrik paralelde, Sevgi Seda Kayışoğlu ise denge aletinde 20 Aralık Pazar günü oynanacak Gençler Alet Finallerine katılmaya hak kazandı.

Mersin’de düzenlenen Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda gençlerde alınan bu dört hakla birlikte Türkiye, Pazar günü Alet Finallerinde üç genç, üç büyük sporcu ile temsil edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ