logo

Artvin SGK İl Müdürü Zafer Şimşek Çankırı’dan Aday

Artvin SGK İl Müdürü Zafer Şimşek Çankırı’dan Aday

zafer_simsek_cankiri_millevekili-aday_1Artvin SGK İl Müdürü olarak görev yapan Zafer Şimşek istifa etti. Şimşek’in 07 Haziran seçimlerinde AK Parti Çankırı’ Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

Artvin Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak görev yapan Zafer Şimşek 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde Çankırı AK Parti Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa etti.
Bir süredir Artvin SGK İl Müdürü olarak görev yapan Zafer Şimşek aday adaylık başvurusunda bulunacağı için YSK’nın belirlediği seçim takvimi gereği istifa ederek görevi bıraktı.
Artvin SGK İl Müdürlüğü görevinden istifa eden Zafer Şimşek’in Çankırı’dan Ak Parti aday adaylık başvurusu yapacağı iddia ediliyor.

Zafer Şimşek Kimdir?

1966 yılında Çankırı’da doğan Zafer Şimşek Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Mezunu.
Yüksek Lisansını  Beykent Üniversitesinde (Sosyal Bilimleri Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı     Yönetim ve Organizasyon bölümü) tamamladı.
Çankırı Yapraklı Yenice Köyü Vekil Öğretmenlik görevi ile memuriyet hayatına başlayan Şişek;SSK Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Memur, SSK İstanbul Sağlık İşleri İl Müdürlüğü Memur, SSK İstanbul Sağlık İşleri İl Müdürlüğü Şef, SGK Fındıklı Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcısı (1.derece imza yetkilisi),  İstanbul Fatih Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcısı (1.derece imza yetkilisi),           SGK İstanbul Silivri  Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Vekili ve  Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.
13.05.2013 tarihinde Artvin’de Sosyal Güvenlik İl Müdür V. Olarak göreve başladı.  30.12.2013 tarihinde görevine asaleten ataması yapıldı.
Ak Parti Çankırı Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacağı gerekçesi ile istifa eden SGK Artvin İl Müdürü Zafer Şimşek evli 3 çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ