logo

Aşağıpelitözü Köyü Derneği CHP’lilerle Kahvaltıda Buluştu

Aşağıpelitözü Köyü Derneği CHP’lilerle Kahvaltıda Buluştu

Çankırı Aşağıpelitözü Derneği Başkan Hakkı Altınkaynak ve CHP Ataşehir İlçe yönetimi ile Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı’nı kahvaltıda buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Merkezi Ataşehir İçerenköy’de bulunan Çankırı Aşağıpelitözü Derneği düzenlediği kahvaltıda Başkan Hakkı Altınkaynak ve CHP Ataşehir İlçe yönetimi ile Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı ile üyelerini buluşturdu.

Başkan İbrahim Bulut’un ev sahipliğinde Çankırı merkeze bağlı Aşağıpelitözü Köyü Derneği’nin İçerenköy’deki dernek merkezinde düzenlediği kahvaltı programına Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, CHP Ataşehir ilçe başkan yardımcıları ve ile birlikte CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı katıldı.

Kahvaltıda konuşan Aşağıpelitözü Köyü Derneği İbrahim Bulut önceki dönem 21’nci sırada yer bulabilen Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Aday Adayı’nın bu dönemde daha üst sıralarda görmek istediklerini, kendilerini temsil edecek olan adaylarına desteklerini ifade etti.

Başkan Battal İlgezdi’nin STK’lara verdiği önemini hatırlatan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, başkanın talimatı ile STK’lara desteklerinin süreceğini kaydetti. Çerkez, ATAMEM’deki kurslarda meslek edinebileceklerinin altını çizdiği dernek üyesi Çankırılı kadınları Belediyeye davet ederek, meslek edinme amacı ile süren kursları gezme teklifi yaptı.

Lokmaların paylaşılması ile dostlukların gelişeceğine inandığını ifade eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ise, komşu kapısı olarak görülmesini istediği Ataşehir Belediyesi’nin bütün Ataşehirlilere, her kesime ayrım yapmadan eşit hizmet verdiğini Çankırılıların da bu hizmetten paylarına düşeni aldıklarına inandığını kaydederek; öz veri ile yaptığı çalışmalarına yakından şahit olduğunu vurguladığı Erol Tepebaşı’na 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde desteklerini esirgememeleri gerektiğin altını çizdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ