logo

Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Nazım İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı

Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Nazım İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı

Ataşehir Belediyesi, Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahalleleri 1/5000’lik NİP hakkında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yönetiminde bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde İBB Meclisi’nde onaylanan Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahalleleri 1/5000’lik Nazım İmar Planı (NİP) hakkında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yönetiminde bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

20 Ocak Perşembe günü (bu gün) saat 18.00’de, Ataşehir Belediyesi Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahalleleri 1/5000’lik NİP (Nazım İmar Planı) ile ilgili bilgi verilecek.

Ataşehir Belediyesi tarafından imar bilgilendirme toplantısı ile ilgili yapılan duyuruda, “Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahallelerimizin 1/5000’lik Nazım İmar Planı hakkında, 20 Ocak Perşembe günü saat 18.00’de, Ataşehir Belediyesi Hizmet Binası Konferans Salonu’nda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yönetiminde bilgilendirme toplantısı gerçekleştiriyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ