logo

ATAARDER Ataşehir STK Temsilcilerini Buluşturdu

ATAARDER Ataşehir STK Temsilcilerini Buluşturdu

Ataşehir İl Dernekleri Platformu ATAARDER (Ataşehir Ardahan İl Derneği)’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Ataşehir’deki il dernekleri başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sadi Özata ve Himmet Kaya öncülüğünde düzenledikleri Anadolu Kültürleri Festivali ile dikkat çeken Ataşehir il derneklerinden oluşan platform, Ertuğrul Bulakbaşı başkanlığındaki Ataşehir Ardahan İl Derneği ATAARDER ev sahipliğinde Ağrı, Artvin, Amasya, Bayburt, Balkan, Bolu, Erzincan, Çankırı, Gümüşhane, Erzurum, Kastamonu, Kafkas, Malatya, Ordu, Sivas, Sinop, Tunceli, Yozgat’ın da aralarında olduğu il derneklerinin yöneticilerini bir araya getirdi.

Ataşehir Asia City Hotel’de gerçekleşen kahvaltılı toplantıda platform paydaşı il dernekleri yöneticileri arasında işbirliğinin güçlendirilmesinin gereğine işaret edilirken 2.düzenlenmesi planlanan Ataşehir Anadolu Kültürleri Festivali’nin tarihi ve organizasyon ayrıntıları görüşüldü.

Dernekleri adına söz alan temsilcilerin konular hakkında görüşlerini ilettiği toplantıda, benzer organizasyonlarla bir araya gelmeyi sürdürme kararı yinelendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ