logo

ATAARDER Başkanı Ertuğrul Bulakbaşı Aday Adayı

ATAARDER Başkanı Ertuğrul Bulakbaşı Aday Adayı

ATAARDER üyeleri ve diğer destekçileri ile CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ı makamında ziyaret eden Ertuğrul Bulakbaşı adaylık dilekçesini verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Aday adaylıkları başvurusunun son günü olarak açıklanan 19 Ekim Cuma günü CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Belediye Başkanı ve Meclis üyeliklerine yoğun başvuru yapıldı. Akşam saatlerinde bir hafta daha uzatıldığı haberi gelen 19 Ekim Cuma günü Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adaylık başvurusu yapanlar arasında Ertuğrul Bulakbaşı da yer aldı.

Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adaylık başvurusu yapan Ertuğrul Bulakbaşı, başvuru dilekçesini makamında ziyaret ettiği, Ataşehir Ardahanlılar Derneği üyelerinin de aralarında yer aldığı destekçileri ile verdi. Hakkı Altınkaynak’a verdi.

Dernek merkezinde buluşan Ataşehir Ardahanlılar Derneği üyeleri ve destekçileri ile birlikte Ertuğrul Bulakbaşı’nın adaylık başvurusu için makamında ziyaret gittiği CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ertuğrul Bulakbaşı ve beraberindekiler, geçtikleri salonda, Aşkın Şit’in de aralarında olduğu Ataşehir Ardahanlılar Derneği yöneticileri ile İlçe yöneticilerinin de hazır olduğu tolantıda Başkan Hakkı Altınkaynak’a dilekçesini verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ