logo

Ataeğitimder’den Turan Bozdağ Anısına Zübeyde Hanım Kütüphanesi

Ataeğitimder’den Turan Bozdağ Anısına Zübeyde Hanım Kütüphanesi

Ata Eğitim Der Hasan Leyli İlkokulu’nda, Turan Bozdağ anısına yapılan Zübeyde Hanım Kütüphanesi yoğun katılımlı bir açılış töreni ile çocukların hizmetine girdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Didem Kadriye Bozdağ ve Bozdağ ailesinin sponsorluğunda Turan Bozdağ anısına AtaEğitimDer tarafından yapılan Hasan Leyli İlkokulu‘nda Zübeyde Hanım Kütüphanesi açıldı.

Zuhal İlgün Çakır başkanlığındaki AtaEğitimDer (Ataşehir Eğitim Derneği) tarafından Turan Bozdağ anısına yapılan Hasan Leyli İlkokulu Zübeyde Hanım Kütüphanesi açılışı ile ilgili yapılan açıklamada; “Hasan Leyli İlkokulu’ nda, Turan Bozdağ anısına yapımına başladığımız Zübeyde Hanım Kütüphanesi çalışmalarını bitirerek, geniş katılımlı bir açılış töreni ile çocuklarımıza hediye ettik.” İfadeleri yer aldı.

AtaEğitimDer (Ataşehir Eğitim Derneği) açıklamasında, “Açılış Törenimize katılarak bizleri onurlandıran Ataşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Kudret Aslan’a, Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Abdullah Der ve Sayın Orhan Çerkez’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Günday’a, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Abdurrahman Şenyüz ve Sayın Nazım Yurdagül’ e, muhtarlarımız, siyasi yöneticilerimize, Hasan Leyli İlkokulu Müdürümüz Hasan Yılmaz’ a, Hasan Leyli Okul Aile Birliği’ ne, kütüphanemize sponsor olan Sayın Didem Kadriye Bozdağ ve değerli Ailesine ve açılışımıza katılan tüm misafirlerimize ve emeği geçen tüm eğitim gönüllüsü dostlarımıza teşekkür ederiz. Sevgili Turan Bozdağ büyüğümüzün ruhu şad, mekanı cennet olsun.” İfadeleri ile katılımcılara teşekkür edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ