logo

ATAEVLERDEKİ ‘SİHİRLİ DOKUNUŞLAR’ SERGİLENİYOR

ATAEVLERDEKİ ‘SİHİRLİ DOKUNUŞLAR’ SERGİLENİYOR

sihirli_dokunus_atasehir_sergi (1)Ataşehir Belediyesi Ataevlerinde Kış Sanat Okulları kapsamında eğitim gören kadın kursiyerlerin çalışmalarından oluşan “Sihirli Dokunuşlar” isimli yılsonu sergisi açıldı.

Ataşehir Belediyesi’ne bağlı 6 Ataevinden toplam 300 kursiyerin, yıl boyunca katıldıkları eğitimlerde yaptıkları çalışmalardan oluşan sergi, İçerenköy Carrefoursa Alışveriş Merkezi’nde 29 Mayıs 2016 Pazar gününe kadar 10.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

sihirli_dokunus_atasehir_sergi (3)

Sergide, kursiyerlerin yapmış olduğu ahşap boyama, el sanatları, biçki dikiş, makine nakışı, deri işlemeciliği ve iğne oyası çalışmaları sergileniyor.

“Sihirli Dokunuşlar” isimli yılsonu sergisinin açılışına kurs eğitmenleri ve kursiyerlerle birlikte; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der ile Kalender Özdemir, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya, Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt da katıldı.

sihirli_dokunus_atasehir_sergi (2)sihirli_dokunus_atasehir_sergi (4)sihirli_dokunus_atasehir_sergi (5)sihirli_dokunus_atasehir_sergi (6)sihirli_dokunus_atasehir_sergi (7)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ