logo

Ataevleri’nde Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı

Ataevleri’nde Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı

Her yaştan Ataşehirlinin kültür, sanat, sosyal ve eğitsel hayatına katkı sağlamak amacıyla kurulan Ataevleri’nde çalışmalar bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor.

Ataevleri’nde güler yüzlü eğitmenler ve başarılı yöneticiler sayesinde bugüne kadar 12 bin 436 yetişkin hobi ve meslek edindirme kurslarına katılarak sertifika almaya hak kazandı.

Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ataevleri’nde yetişkinler için yeni dönem kurs kayıtları başladı.

Yeni dönemde yetişkinlere yönelik; ahşap boyama, el sanatları, cam boyama, deri çanta yapımı ve deri işlemeciliği, kıl testere, takı yapımı, iğne oyası, örgü, biçki dikiş, makine nakışı, gibi hobi kişisel gelişim kursları düzenlenecek.

Yetişkinlere yönelik ayrıca MEB onaylı, kuaförlük, makyaj- cilt bakımı, aşçılık, bilgisayar, İngilizce, okuma- yazma, kadın sağlığı eğitimi, anne- çocuk eğitimi ve açıköğretim ve işaret dili eğitimi kursları açılacak.

Atevlerinde yetişkinler için verilecek yeni dönem kurs kayıtlarına katılmak isteyen Ataşehirliler; Aşık Veysel, Ferhatpaşa, İnönü, Kayışdağı Lions ve Mustafa Kemal, Mevlana Ataevleri’ne başvuru yapabilir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ