logo

ATAMAD’IN YENİ YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU

ATAMAD’IN YENİ YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU

Ataşehir Malatyalılar Derneği yönetimi, basın mensupları ile Malatya dernek yöneticilerinin katıldığı kahvaltıda yaptıkları ve yapacakları projelerle ilgili bilgi vererek destek istediler.

Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) yönetimi, Küçükbakkalköy’dek dernek binasında Ataşehir yerel basını ile Malatya Dernek yöneticilerinin katıldığı kahvaltıda yaptıkları ve yapacakları projelerle ilgili bilgi vererek destek istediler.

ATAMAD’ın yeni başkanı Mimar İrfan Kiraz, geçmiş yönetimden devir aldıkları projeleri devam ettireceklerini ve bu konuda Malatyalılardan hem destek istedi hem de düşüncelerine açık olduklarını söyledi.

Kiraz, Projeleri ile ilgili Malatya genelinde uygulamalar için destek aradıklarını ve bu konuda bir iki ilçe belediyesinden olumlu cevap aldıklarını da dile getirdi.

Kiraz, “Malatya’nın ve Malatyalı olmanın gereğini yaparak çalışmalarımızı gerçekleştirmeye çalışacağız ve bu konuda tüm dernek başkan ve yöneticilerinden öneri ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

ATAMAD başkanı İrfan Kiraz’ın konuşmasından sonra söz alan dernek başkanları, ATAMAD’ın projelerini önemsediklerini söyleyerek destek vereceklerini vurguladılar.

Toplantıya; ATAMAD yönetiminin yanı sıra, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt ve Malatya STK başkanları katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ