logo

ATAOL BEHRAMOĞLU 50. SANAT YILINI ATAŞEHİR’DE KUTLADI

ATAOL BEHRAMOĞLU 50. SANAT YILINI ATAŞEHİR’DE KUTLADI

Ataol_behramoglu_atasehir (1)Ataşehir Belediyesi, Ünlü Şair Ataol Behramoğlu’nun Sanat Yaşamının 50’nci yılını “İyi Bir Yurttaş Aranıyor” isimli etkinlikle kutladı. Ataol Behramoğlu 50. Sanat Yılında Ataşehir’de.

Ataol Behramoğlu’nun 50. Sanat Yılı Ataşehir’de kutlandı

Ataşehir Belediyesi, Ünlü Şair Ataol Behramoğlu’nun Sanat Yaşamının 50’nci yılını “İyi Bir Yurttaş Aranıyor” isimli etkinlikle kutladı.

Gazeteci-Yazar-Şair-Çevirmen Ataol Behramoğlu’nun 50’nci sanat yılı kutlaması, 28 Şubat 2016 Pazar günü Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

Ataol_behramoglu_atasehir (9)

Etkinliğe Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Belediye Birim Müdürleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Gülsen Tuncer’in sunuculuğunu yaptığı etkinlik piyanist Utku Asan’ın müzik dinletisiyle başladı. Etkinlikte daha sonra Nebil Özgentürk’ün hazırladığı ve yönettiği, Ataol Behramoğu’nun çocukluk, gençlik ve günümüze ait görüntülerin yer aldığı “Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var” isimli belgesel gösterildi.

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte, Ataol Behramoğlu’nun sanatçı dostları Haluk Çetin tarafından Gitar Dinletisi, Tekin Büyükkaya ve Ekrem Ataer tarafından da Bağlama Dinletisi yapıldı.

Ataol_behramoglu_atasehir (4)

Programda, Ataol Behramoğlu’nun sevilen şiirleri Sunucu ve Yazar Metin Uca tarafından seslendirildi.

Etkinlik sonrası ise Ataol Behramoğlu, 50. sanat yaşamını kutlamaya gelen tüm sanatseverlere kitaplarını imzaladı.

Ataol_behramoglu_atasehir (8)

Ataol_behramoglu_atasehir (3)Ataol_behramoglu_atasehir (5)Ataol_behramoglu_atasehir (6)Ataol_behramoglu_atasehir (2)Ataol_behramoglu_atasehir (7)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ