logo

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Genel Kurulu Yapıldı

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Genel Kurulu Yapıldı

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği 5. Olağan Genel Kurulu İASKF ve TASKK Başkanı Ali Düşmez ile Ataşehir’deki amatör kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği 5. Olağan genel kurulu yapıldı.

Mevcut başkan Ekrem Köse yönetiminde 5. Olağan Genel Kurulunu yapan Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği kongrede alınan kararla yeni dönemde de başkan Ekrem Köse ile devam kararı aldı.

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği 5. Olağan Genel Kurulu TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, TASKK (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu) Genel Başkanı, İASKF (İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Genel Başkanı Ali Düşmez ile birlikte;  Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği üyeleri katıldı.

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği 5. Olağan Genel Kuruluna Beykoz kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Ümraniye kulüpler Birliği Başkanı Ali Yazlı, İASKF idare amiri Bülent Zent, Ataşehir Belediye meclis üyeleri Arif Kuşçu, Kudret Aslan ve Şeref Uzun, Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürü Volkan Aslan da katıldılar.

Kongreye katılan üye ve konuklar Ataşehir Kulüpler Birliği Başkanlığına yeni dönem için tekrar seçilen Ekrem Köse’yi kutlayıp yeni dönem için de başarı dileklerini ilettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ