logo

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği’nden Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği’nden Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği üyesi kulüplerin başkan ve yöneticilerinden oluşan bir grup, Ataşehir İlçe kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ekrem Köse başkanlığındaki Ataşehir Amatör Spor kulüpleri Birliği üyesi kulüplerin başkan ve yöneticilerinden oluşan bir grup Ataşehir İlçe kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret ederek, yeni atanarak başladığı Ataşehir Kaymakamlığı görevinde başarı dilediler.

Ataşehir Amatör Kulüpleri Birliği Başkanı ve Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü Başkanı Ekrem köse başkanlığında Ataşehir Amatör Kulüpleri Birliği üyesi kulüplerin yer aldığı bir grup Ataşehir İlçe kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakamlık kulüpler birliği ziyaret

Recep Kenan paylaştı: 22 Ekim 2018 Pazartesi

Amatör spora hizmet etmenin gönül işi olduğunu kaydeden amatör kulüp yöneticileri,  çocukların sporla meşgul olmasını sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıldığını, bu kapsamda yapılan çalışmanın çok önemli olduğunu kaydederek Kaymakam Ertaş’da amatör spor kulüpleri tarafından yürütülen faaliyetlere destek olmasını istediler. Özellikle salon sıkıntısı çektiklerini, bu nedenle bazı branşlarda sportif çalışmaları durdurtmak zorunda kaldıklarını kaydeden Amatör Kulüp yöneticileri, Kaymakam Ertaş’dan bu konuda da destek istediler.

Kendisinin de kötü alışkanlıklara ve bağımlılığa karşı duyarlı olduğunu kaydeden Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Adana Vali yardımcılığı olarak görev yaptığı dönemde bu kapsamda çok önemli çalışmalar yaptıklarını, yapılan çalışmalara öncülük ettiğini söyledi.

Ataşehir Doğuş Spor, İçerenköy İdman Yurdu, İstanbul Sitespor, Yensahra Spor, Ataşehir Çamoluk Spor, Ataşehir Spor, Kayışdağı Spor kulüplerinin aralarında olduğu kulüp yöneticileri Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse başkanlığında Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret ederek amatör sporun, sporcuların ve amatör spor kulüplerinin sorunlarını ilettiler. Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’tan sornlarını çözümü yönünde destek istediler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ