logo

Ataşehir Antrenörler Birliği İçin İlk Adım İçerenköy’de Atıldı

Ataşehir Antrenörler Birliği İçin İlk Adım İçerenköy’de Atıldı

Ataşehir’dek spor kulüplerinin antrenörleri bir araya gelerek birlikte hareket etmek adına Ataşehir Antrenörler Birliği adıyla oluşumun çalışmalarına başlanması için prensip kararı aldı.

Ataşehir’de bulunan spor kulüplerinin antrenörleri bir araya gelerek birlikte hareket etmek adına bir sonraki toplantıda Ataşehir Antrenörler Birliği adıyla bir birliğin oluşturması çalışmalarına başlanması için prensip kararı alındı.

İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübünün başkanı ve aynı zamanda antrenör belgesine sahip Ali Akın’ın çağrısı üzerine bir araya gelen kulüp antrenörleri sorunlarına birlikte çözüm aramak, bürokraside karşılaştıkları bariz engelleri birlikte aşabilmek için bir oluşumun etrafında birleşmenin alt yapısını oluşturdular.

19 kulübün bulunduğu Ataşehir’de 10 kulüp hocasının katıldığı toplantıda bir sonraki toplantıda Ataşehir Antrenörler Birliği adı altında bir birliğin kurulması için prensip kararı alındı.

“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Toplantıya öncülük eden İçerenköy Kulübü Başkanı Ali Akın yeni oluşturulmak istenilen oluşumla ilgili gazetemize şu açıklamayı yaptı: “ Toplantımızın amacı Ataşehir’de çalışmakta olan, ikamet eden ve Ataşehirli olan antrenörlerimizin birlikte hareket etmesini sağlamak, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği’nde daha etkin olmak, organizasyonlarda ve turnuvalarda birlikte hareket etmektir. Diğer belediye kanallarında da antrenörlerimizin özlük hakları olsun ve diğer konularla ilgili spor kulüplerine destek sağlanmasıyla ilgili bir araya geliyoruz. Hem bir arada olalım, birbirimizi tanıyalım. Aynı amaca hizmet ediyoruz.  Birlikten kuvvet doğar diye böyle bir his doğdu. Bugün ilk toplantımızı yaptık buradan çıkacak karara göre hareket yönümüzü belirleyeceğiz. İnşallah bir sonraki toplantımızda nihai kararı vermiş olacağız. ”

Ataşehir de bulunan 19 kulüpten ilk toplantıya katılan 10kulüp hocasının antrenörlük yaptığı takıları şunlar: Libadiye SK, Ataşehir Belediyesi, Yenisahra SK, Öz Esatpaşa SK, Taç SK, Yonca SK, İçerenköy İdman Yurdu SK, İstanbul Ataşehir SK, Küçükbakkalköy SK, Ataşehir Gücü SK.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ