logo

Ataşehir Barbaros Mahallesi Muhtarlık Binasına Saldırı

Ataşehir Barbaros Mahallesi Muhtarlık Binasına Saldırı

İstanbul’un Ataşehir İlçesi Barbaros Mahallesi Muhtarlık binasına henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından düzenlen saldırıda elektrik ve su saatleri tahrip oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Barbaros Mahallesi Muhtarlık binasına henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırı maddi hasarla sonuçlandı.

BARBAROS MAHALLE MUHTARLIĞINA SALDIRI

Önceki akşam geç saatlerde gerçekleşen maddi hasarlı saldırıda, saldırganın önce muhtarlığa ait güvenlik kamerasının açısını değiştirdiği görülüyor. Güvenlik kamerasına müdahaleden sonra gerçekleştiği tahmin edilen saldırıda elektrik saati ve kutusu ile su saati kırıldı.

POLİS ARAŞTIRMA BAŞLATTI

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından saldırıyı yapan kişi yada kişilerle ilgili araştırma başlatıldı.  

ELEKTRİK VE SU SAYAÇLARI TAHRİP EDİLDİ

Saldırı ile ilgili gerekli başvuruları yaptığını kaydeden Barbaros Mahallesi Muhtarı Keziban Üreyil, saldırı sonucu tahrip olan elektrik sayacı ve kutusunda meydana gelen akım değişikliğine bağlı olarak muhtarlığa ait elektronik cihazların zarar gördüğünü, internet bağlantılarının da koptuğunu kaydetti.

MUHTAR ÜREYİL’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Öte yandan saldırı sonrası Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte birim müdürleri ve kurum temsilcileri Barbaros Mahallesi Muhtarı Keziban Üreyil’e geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ