logo

ATAŞEHİR BASINI TEK YÜREK

ATAŞEHİR BASINI TEK YÜREK

bassin_atasehirAtaşehir’de faaliyet gösteren basın kuruluşlarının sahip ve yöneticileri kahvaltıda buluştu. Toplantıda basın ilkeleri doğrultusunda birlik kararı alındı.

Ataşehir’de Gündem Gazetesi Sahibi Himmet Kaya’nın organize ettiği Manji Kafe’de düzenlenen kahvaltıya BRT Yayın Grubu Sahibi Alaettin Bahçekapılı, İTV Haber Sahibi Recep Kenan, İstanbulum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Önder Kavalcı, Genel Yayın Yönetmeni Derya Arslan, Haber Müdürü Ali Bal, Bitaraf Gazetesi sahibi Mesut Solak ve SONSAYFA  web sitesi  sahibi Baki Özışık katıldı.

Ataşehir’de Gündem Gazetesi Sahibi Himmet Kaya yaptığı konuşmada Ataşehir’in ilçe olmasının üzerinden 6 yıl geçtiğine dikkat çekerek “Ataşehir’de faaliyet gösteren basın kuruluşları olarak bir araya gelmeliyiz. Birikimlerimizden, tecrübelerimizden faydalanmalıyız. Ortak güç olmanın önemini yaşayarak gören insanlarız. Bizler yaptığımız haberlerle Ataşehir’de gündemi oluşturuyoruz. Eksiklerimizi görüp birbirimizi uyardığımızda ne olduğumuzu, nasıl güçlü bir ses olduğumuzu daha net olarak göreceğiz. İnsanları olaylardan haberdar edebilmek için birlikte hareket etme kültürü edinmeliyiz. Zor bir işi icar ediyoruz. Yaptığımız işin saygınlığını korumalıyız. Sorunlarımızı, sıkıntılarımız önümüzdeki süreçte de düzenleyeceğimiz toplantılarda daha net olarak ortaya koymalı ve çözüm yolları üzerinde çalışmalıyız” dedi.

Kaya’nın konuşmasından sonra söz alan BRT Yayın Grubu Sahibi Alaettin Bahçekapılı, İTV Haber Sahibi Recep Kenan, İstanbulum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Önder Kavalcı, Genel Yayın Yönetmeni Derya Arslan, Haber Müdürü Ali Bal, Bitaraf Gazetesi sahibi Mesut Solak ve SONSAYFA web sitesi sahibi Baki Özışık da bir araya gelmenin, birlikte hareket etmenin önemi üzerinde durdular.

basin_atasehir

Toplantı sonunda resmi kurum ve kuruluşların ziyaret edilmesi fikri de benimsendi.
Bir dahaki toplantının Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nün de kutlanacağı 10 Ocak 2015 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.

Kahvaltı sonunda Alaettin Bahçekapılı, gazetecilere kendi hazırladığı “Nazım Sen Gittin Gideli” ve “Ataşehir’in 100’ü” adlı kitaplarını armağan etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ