logo

ATAŞEHİR BELEDİYE EKİPLERİ KAR YAĞIŞINA HAZIR

ATAŞEHİR BELEDİYE EKİPLERİ KAR YAĞIŞINA HAZIR

atasehir_kis_a_hazir (1)Ataşehir Belediyesi, kar yağışının başlamasının hemen ardından vatandaşların sıkıntı yaşamaması için karla mücadele çalışması başlattı. Ekipler karla mücadeleye hazır.

Kış çalışmaları için 1.000 ton tuz ve 3 tanker buzlanmayı önleyici solüsyon depolayan Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün; kar küreme, jcb iş makineleri, greyder ve tuz serpme araçları ile 120 personelden oluşan ekipleri, vatandaşların kar yağışı nedeniyle günlük yaşamlarının aksamaması için 24 saat hizmet vermeye başladı.

atasehir_kis_a_hazir (4)

Alınan önlemler dahilinde ilçedeki okul, hastane, ibadethane ve kamu kurumları başta olmak üzere çeşitli kurumlara ücretsiz tuz dağıtımı yapılıyor. Ayrıca Ataşehir’in rakımı yüksek mahallelerine, acil durumlarda vatandaşların rahatça ulaşabilmesi için 2’şer ton tuz bırakıldı.

Ev, apartman, site ve işyerleri sahipleri talep ettikleri takdirde Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol-Bakım ve Onarım Şefliği’nin Küçükbakkalköy Mahallesi Koca Sinan Caddesi No:4 adresindeki ofisine başvurarak ücretsiz olarak tuz temin edebilirler.

Yetkililer en fazla 5 çuval tuz verilebildiğini belirtiyor.

Yol-Bakım ve Onarım Şefliği’nde paketlenen tuz dolu çuvallar; buzlanma sebebiyle kayganlaşan bina ve bahçe girişlerinde vatandaşların kaza, araçların zorluk yaşamamaları için dağıtılıyor.

atasehir_kis_a_hazir (3)

atasehir_kis_a_hazir (2)atasehir_kis_a_hazir (5)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ