logo

Ataşehir Belediye Meclis Üyelerine İmar Soruşturması

Ataşehir Belediye Meclis Üyelerine İmar Soruşturması

Oy birliği ile onaylanarak çıkardığı Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/1000 öçle Uygulama Nazım İmar Planı nedeniyle Ataşehir Belediye Meclisi üyelerinin ifadeye mi çağrılıyor?

10 yıla yakın süren süreç sonunda Ataşehir Belediye Meclisi’ne gelen Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/1000 öçle Uygulama Nazım İmar Planı Meclis üyelerinin ortak oluru ile onaylamada oy birliğiyle kabul edilmişti.

Edinilen bilgiye ve iddialara göre Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/1000 öçlek Uygulama Nazım İmar Planının Ataşehir Belediye Meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edilmesi şikayete konu oldu. Yapılan şikayet üzerine Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/1000 öçlek UİP ile ilgili soruşturma açıldı.

İddialara göre soruşturmayı yürüten müfettişler Ak Partili üyeler de olmak üzere bütün Ataşehir Belediye Meclisi üyeleri, bilgilerine baş vurulmak üzere davet edildi.

Ataşehir’in imar planlarının çıkarılmasındaki İBB Belediyesinin isteksizliği iddiaları ile umudunu yitiren vatandaşlarda, açılan bu soruşturmanın da bölgedeki imar planlarının geciktirilmesine gerekçe gösterilmek üzere gündeme geldiği düşüncesi hakim durumda.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ