logo

Ataşehir Belediye Meclisi Bağımsız Üyesi CHP’ye Geçti

Ataşehir Belediye Meclisi Bağımsız Üyesi CHP’ye Geçti

Bağımsız olarak 1 ay görev yapan Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Angi, Mart Ayı toplantısında Meclis Başkanlığı’na verdiği dilekçe ile Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Şubat ayı toplantısında Meclis Başkanlığına verdiği dilekçeyle Ak Parti’den istifa eden meclis üyesi Zekeriya Angi, Mart Ayı toplantılarının 1. Birleşiminde Meclis Başkanlığı’na verdiği dilekçe ile Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçti.

Ataşehir Belediye Meclis bağımsız üyesi Zekeriya Angi, görüşmelerini sürdürdüğü CHP saflarına geçti. Angi çalışmalarını Cumhuriyet Halk Partisi saflarında ve CHP Meclis gurubu ile yürütecek.

Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Angi, İstifası sonrasında bağımsız olarak görev yaparken görüşmeleri olduğu, görüşmeler sonunda kararını vereceği yönünde bilgiler geliyordu.

NE OLMUŞTU?

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Ataşehir Belediye meclis üyesi seçilen Zekeriya Angi, istifa gerekçesi olarak yakın çevresine; partisinin üst yönetimi tarafından seçmenlerinin bazı sorunlarını çözümünde yetersiz kalındığı serzenişinde bulunduğu, bu koşullarda Ak Parti Meclis üyesi olarak devam etmesinin anlamı olmadığı yönünde düşüncesini paylaştığı ifade ediliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ