logo

Ataşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Çalışmaları Başladı

Ataşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Çalışmaları Başladı

Ataşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı meclis toplantıları koronavirüs önlemleri ile belediye hizmet binasında 1.Başkanvekili Sevgi Uluğ başkanlığındaki oturumla başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Koronavirüs pozitif çıkarak tedavi için hastanede olan Birkan Birol Yıldız’ ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de katılımı ile toplanan Ataşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı meclis toplantılarının ilk oturumu belediye hizmet binası konferans salonunda koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri ile birlik.

Meclis 1.Başkanvekili Sevgi Uluğ başkanlığında gerçekleşen toplantıda, grupları yada şahıslar adına gündem dışı söz alan yeler, Ataşehir ülkemiz ve dünya gündemi ile ilgili mesajlarını paylaştılar.

Konuşmacılar, Azerbaycan’a Ermeni saldırısını kınarken, Ekim ayı dönemindeki Hayvanları Koruma Günü, İstanbul’un Kurtuluşu ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajlarını ilettiler.

BARBAROS KAPALI SEMT PAZARINDA ‘KUMAŞÇI PAZARI’

“İlçe sınırlarında yer alan bazı parkların isimlendirilmesine ilişkin Park ve Bahçeler Müdürlüğünün teklifi”, “Barbaros Kapalı Semt Pazarında Pazartesi günleri ‘KUMAŞÇI PAZARI’ kurulabilmesine ilişkin Zabıta Müdürlüğü teklifi” ve “Ataşehir Belediyesi 2021-2024 Yılları Stratejik Plan Güncellemesine ilişkin Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.” Maddelerinin de yer aldığı gündem görüşmelerine geçildi.

Gündemde bulunan 10 madde ve oylanarak ilave edilen 3 ek madde ile 13 maddeden oluşan gündem maddeleri görüşüldü. Görüşülerek oylanan gündem maddelerinin görüşülmek, değerlendirilmek üzere ilgili komisyonlara havalesi kabul edildi.

Ak Parti grubu tarafından 3 gün olarak önerilen toplantı oturumlarının, CHP grubu önerisi olan ilk oturumdan sonra Ekim ayı 2.ve son oturumunun 13 Ekim Salı gün gerçekleştirilmesi oylandı ve oy çokluğu ile kabul edildi.

Oturumu yöneten Meclisi 1.Başkanvekili Sevgi Uluğ, gündemde görüşülecek madde kalmadığı gerekçesi ve 13 Ekim Salı günü toplanmak üzere oturumu kapattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ