logo

Ataşehir Belediye Meclisi’nde Devir Teslim

Ataşehir Belediye Meclisi’nde Devir Teslim

Haziran ayı 1. Oturumunda yapılan Meclis 1. Başkan Vekili seçiminde göreve gelen Mustafa Kemal Aldoğan önceki başkan Sadi Özata’dan görevi devir alarak ilk oturumunu yönetti.

Recep kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı 2. Oturumu Meclis 1. Başkan Vekilliğine yeni seçilen Mustafa Kemal Aldoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

Aynı gün yapılan seçimle Katip üyeliğe seçilen Ali Haydar Güneş’de toplantıda divandaki yerini aldı. Daha önce divana seçilen Arif Kuşçu daha önce divanda katip üye olarak yer almıştı. Böylece Ataşehir Belediye Meclisi tamamı göreve yeni başlayan başkan ve katip üyeler tarafından yönetilen bir oturum gerçekleştirdi.

Tutanak özetlerinin okunması sonrası söz alan oturum başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, kendisini Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekilliğine layık gören üyelere ve önceki başkan Sadi Özata’ya teşekkür etti.

Recep Kenan paylaştı: 6 Haziran 2018 Çarşamba

Söz alarak kürsüden Meclise hitap eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve önceki Meclis 1. Başkan Vekili Sadi Özata, birlikte verimli ve uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini, kendisine destek olan ilgi gösteren bütün Meclis üyelerine teşekkür ederek haklarını helal etmesini istedi. Meclis 1.Başkan Veklliği görevine veda etti.

MAHMUT YÖRÜK’TEN ÖZATA’YA; TEŞEKKÜR, ALDOĞAN’A; HAYIRLI OLSUN

Gündem dışı söz alan Ak Partili üye Mahmut Yörük, süresi dolarak göreve veda eden Meclis 1.Başkan Vekili Sadi Özata’ya hizmetlerinden ve başarılı yönetiminden dolayı teşekkür etti. Yörük, Meclis 1.Başkan Vekilliğine seçilerek göreve başlayan Mustafa Kemam Aldoğan ile aynı gün yapılan seçimle Katip Üye olarak göreve gelen Ali Haydar Güneş’i kutlayarak yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

“İMAR BARIŞI YÖNETMELİĞİ” HAKINDA MECLİSE BİLGİ VERİLSİN

Geçtiğimiz günlerde yasalaşan “İmar Barışı” ile ilgili yönetmelik yayınlandığını hatırlatan Ak Partili Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu, Ataşehir Belediyesi’nin teknik elemanları tarafında yönetmelik ile ilgili Meclisi bilgilendirmeleri talebini dile getirdi.

AK PARTİ GRUBUNDAN 3 YAZILI SORU ÖNERGESİ

Ak Parti Grubu tarafından verilen Evrensel Değerler Müzesi, Atatürk Bulvarı Aydınlatma ve Peyzajı ile Ataşehir Belediyesi’nin borçları ve ödeneklerini konu alan 3 adet yazılı soru önergesi okunarak oylandı. Yapılan oylamada yazılı önergelerin Başkanlık Makamına Havalesine oy birliği ile karar verildi.

Gündeme geçilerek Meclis gündeminde yer alan tek maddedeki rapor oylanarak Ak Parti Grubunun muhaefeti ve CHP Grubu oyları ile ve oy çokluğu ile kabul edildi.

Oturumu yöneten Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekilli Mustafa Kemal Aldoğan, gündemde görüşülecek madde kalmadığı gerkçesi ve 07 Haziran 2018 Perşambe Saat 17:00’da toplanma kararı ile Haziran Ayı toplantısı 2. oturumunu kapattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ