logo

Ataşehir Belediye Spor’dan ‘Okyanus Kolejleri’ Ziyareti

Ataşehir Belediye Spor’dan ‘Okyanus Kolejleri’ Ziyareti

Ataşehir Belediye Spor Kulküp Başkanı Abdullah Der ve beraberindeki Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı oyuncuları Okyanus Kolejleri’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı oyuncuları ile Ataşehir Belediye Spor Kulküp Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Okyanus Kolejleri’ni ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenler ile Türkiye’de kadın futbolunu, Türk kadın futbolunun dünya kadın futbolundaki yerini konuştular.

Okyanus Kolejleri Okul Müdürü Emine Sarıkaya’nın da yakından ilgilendiği Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der ve beraberindeki Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı oyuncuları, takım arkadaşları arasında yer alan Çiğdem Belci ve Yağmur Uraz’ın aralarında olduğu kadın öğretmenlerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladılar.

Okyanus Kolejleri Okul Müdürü Emine Sarıkaya, öğretmen ve öğrencileri Ataşehir Belediye Spor Kulküp Başkanı Abdullah Der ve beraberindeki Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı oyuncuları ile fotoğraf çektirdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ