logo

Ataşehir Belediye Sporlu İlayda Civelek’in Deprem Acısı

Ataşehir Belediye Sporlu İlayda Civelek’in Deprem Acısı

Elazığ depreminde Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı oyuncusu İlayda Civelek 2 akrabasını kaybetti. Baba Hüseyin Civelek ve oğlu Zekeriya Civelek’i AFAD enkazdan yaralı kurtardı.

Recep Kenan/itvhaber.com

24.01.2020 tarihinde saat 20.55’te Elazığ ili Sivrice ilçesi merkezli meydana gelen 6,8 büyüklüğünde depremde Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı oyuncusu İlayda Civelek 2 akrabasını kaybetti.

ANNE OĞUL CİVELEK ENKAZ ALTIDA HAYATINI KAYBETTİ

Elazığ depreminde Dilek Sitesi’ndeki apartmanda enkaz altında kalan anne 46 yaşındaki Ayşe Civelek ile 9 yaşındaki çocuğu Muhammet Salih Civelek hayatlarını kaybetti.

 Dilek Sitesi’ndeki apartmanı enkazından baba Hüseyin Civelek ve 13 yaşındaki oğlu Zekeriya Civelek ile AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı oyuncusu İlayda Civelek’in akrtabası baba Hüseyin Civelek’in, Civelek ailesinden anne Ayşe Civelek ile 9 yaşındaki çocuğu Muhammet Salih Civelek’e mezar olan evi 2011’de satın aldığı ve halen borcunu ödemekte olduğu öğrenildi.

ERDOĞAN ELAZIĞ’DA ANNE OĞUL CİVELEK’LERİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’daki depremde hayatını kaybeden Ayşe Civelek ve 10 yaşındaki oğlu Salih Civelek’in cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan aileye taziye dileklerinde bulundu.

Mevlana Camii’nde düzenlenecek törenin ardından anne ve oğlu Harput Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ayşe Civelek’in eşi ve diğer oğlu da enkaz altında kaldı ve ağır yaralandı. Yaralı baba – oğul Civelek’lerin tedavisi hastanede sürüyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ